Co do sprzętu to najlepiej jakby ktoś wziął porządny dyktafon czy urządzenie nagrywające i nagrał koncert jako bootleg. Fajnie byłoby po latach odsłuchać.
No i nie zapomnijcie baniek puszczać podczas refrenu 'The World Around You' !
'Into The Light' na BIS
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Orgazm na bis:D:D:D
+ 'March Out Of The Darkness'; 'State Of Emergency'; 'Harder Than a Coffin Nail'; 'Blood Brothers'
- 'Broken home'; 'Crash'; 'Alive (N' Out Of Control)'
Ale co najciekawsze... piosenek było 18, jest 20... a odeszły 3 i doszły 4:P:P
Płaczę z powodu 'Crash' i tnę się z braku 'Alive (N' Out Of Control)'.
Ale podobno pozytywne uczucia są cenniejsze, więc jaram się niesamowicie 'State of Emergency' (który z was to podpowiadał w Pradze, bo chcę się ukłonić jutro?) oraz umieram ze szczęścia z powodu "twardszego"
"Harder Than a Coffin Nail"... ja peirdolę! Przecież to jest cud! Szkoda, że nie ma "She Loves Me Not", oraz "Broken Home"... ale HTaCN... to jest cud!
Edit: Poprawiłem trochę tę setlistę z Moskwy. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Zespół po prostu nie przyznaje się do LTH... może to i lepiej;)
A skoro już tak poprawiasz to weź powiedź jak to jest, że z 18 piosenek odeszły 3, doszły nowe 4 i nagle wszystkich zrobiło się 20? O co kaman? Błąd systemu czy mojego zmęczonego wzroku?
Nie wiem czy to lepiej, że się nie przyznali... ja tam LHT bardzo lubię.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Aaa, już wiem! Racja, 19 było w tych europejskich, a ja cały czas przyrównywałem do tej jedynej setlisty ze Stanów, gdzie grali dłuższy set (Chance w stanie Nowy Jork) i tam było 18, bo bez 'Crash' (lub ktoś zapomniał o tym utworze).
No i jeszcze raz powtórzę się, że szkoda, że zabrali takie żywiołowe utwory jak 'Crash' czy 'Alive (N' Out Of Control)'. Bardzo je lubię, a cokolwiek by nie powiedzieć o tych nutkach to na koncert nadają się idealnie.
P.S. Niech ktoś nagra ich zdziwione miny, gdy puszczają WOLNE "wyjście z ciemności" a wszyscy stoją z minami "WTF?!" bo nikt nie zna tekstu/nie jest na to gotowy/nawet nowej płyty nie zna. Czuję, że szybko znudzi im się granie tego live;P I WBREW TEMU CO PISZECIE mogliby wolne 'Carry me' zagrać, bo to ma świetny tekst, o pomocy dla drugiej osoby (nie wiem czy patrzyliście w tekst lub czy słowo empatia cuś wam mówi:>)
Wiecie o czym zapomniałem napisać? Aby na Days of War wszyscy rytmicznie klaskali... widziałem na YouTube, że publiczność rzadko wpada na taki pomysł, a klimat przy tym jest zajebisty. Pewnie tylko niektórzy to przeczytają jeszcze przed koncertem, ale będę Was namawiał do tego na miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum