Oł jeeeee, gdybyś miał takie same prezenty jak wiadomości, to na luzie mozesz zostać Świętym Mikołajem Tylko mam nadzieje, że to spotkanie o 17 to ze wszystkimi fanami, a nie z VIPami...
Oł jeeeee, gdybyś miał takie same prezenty jak wiadomości, to na luzie mozesz zostać Świętym Mikołajem Tylko mam nadzieje, że to spotkanie o 17 to ze wszystkimi fanami, a nie z VIPami...
No przecież, że z wszystkim.... Zrobią spotkanie dla 4 osób tylko?... Brać plakaty, wkładki płyt i markery. Bedom podpisy huhuhu ;p
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Raz w zyciu można być chamskim i troche sie porozpychać, zeby przecisnąc sie bardziej do przodu...
Zawsze chciałam mieć ich autografy na wewnętrznej stronie opakowania "Live and Murderous in Chicago" a teraz jest na to szansa...
Pod empikeim trzeba wcześnie zająć miejsca, a później szybko pod stodołe, żeby też być zaraz przy wejściu... Tylko że to na pewno nie będzie takie łatwe...
Wy tam z Poznania o 10 będziecie, tak? ;D To pójdziemy na spacerek krajoznawczy oscylujący wokoło Nowego Światu i jakoś koło 15 pójdziemy do Empiku.
Już raz byłam na takim spędzie z Kazikiem (z tym że ja tylko robiłam zdjęcie ;p ). Można będzie sobie pogadać, cyknąć fotkę, wziąć autograf na spokojnie... o kurwa.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
a ja mam problemy sprzętowe kurwa... telefon który mam do wywiadu ma ograniczenie nagrywania rozmów do - uwaga - minuty, i nie da się tego zmienić (!!). Lol, ogólnie nie ma też zestawu głośnomówiącego...
Nie może Ci ktoś pożyczyć telefonu na 2h, przełożysz tylko sim. CHyba że masz na abonament?
gallegher napisał/a:
w każdym razie jak zrobić zeby być tam o 17:00 i pod klubem mieć dobre miejsca ? :/
My pójdziemy pod Empik, a Marta nam zajmie miejsce pod klubem
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No właśnie, generalnie to mamy problem Tyle, że wiesz... władujemy sie do Empiku jako pierwsi - pierwsi wyjdziemy i zapierdalamy pod Stodołę od razu Zawsze do przodu można się na chama wepchnąć ;D
Aaaa, to ja lecę dzisiaj zrywać plakat jakoś ładnie to zabiorę ze sobą do podpisania Wszystko niech mi podpiszą, łącznie z koszulką która będę miała na sobie DVD, płyty, plakat, koszulka... co jeszcze mogą podpisać? ;d Bilet! Ale wpuszczą z pomazanym biletem? W ogóle, to ktoś musi mi pomóc i mówić za mnie, bo ja pewnie będę miała sieczkę w głowie w tym momencie ;D
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja w ogóle chyba padnę w tym miesiącu - najpierw wiadomość o koncercie PR, potem o koncercie Alice in chains, wywiad Żurka, teraz oni w Empiku, jeszcze kilka innych rzeczy... Nieee noo... To chyba kurwa mój rok życia ;D
EJ! A może zaśpiewamy Tightrope w Empiku! Centralnie przed nimi! :D
Też znam Tightrope, ta piosenka jakoś sama wchodzi do głowy Tylko, że wolał bym śpiewać z większą grupą ludzi, bo niestety mój głos nie nadaje się do solowych występów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum