Jak myślicie, czy w przyszłym roku Empik też będzie organizował takie 'spotkanie' ?
Myślę, że nie. Teraz pierwszy raz byli w Polsce to wiadomo było że będą wzbudzać duże zainteresowanie, ale jak przyjada w przyszłym roku to wątpie by takie spotkanie miało miejsce...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
ja jestem pewna ze empik nie zrobi takiego drugiego spotkania bo pracowałam w empiku i zazwyczaj takie spotkania są organizowane wtedy kiedy zespół wyda nową płytę i ta płyta jest świerzo wprowadzona na półki w sklepie...
hehe wiem ze nie jest takie świerze ale empiki maja zaległości z nowociami dlatego w empiku tę płyte znajdziesz na nowościach ...znam się na tym ....zreszta sam empik pewnie miał opuźniane dostawy itp... zreszta jest konflikt pomiedzy wytwórniami muzycznymi a samym empikiem dlatego tez sie zdziwiłam ze płyta jednak poszła na półki!!!... najpiewr weszła po 5 egzemplarzy...a potem znacznie wiecej bo zespół do polski wbił
btw. to okrutne, ale wygląd niektórych ich fanów mnie trochę dobił... ;p
najgorsze jest to, że zrobili zdjęcie akurat dwóm dziewczynom w emo-różowych fryzurach, wyrabiając teraz u innych opinię niezbyt pochlebną o słuchaczach PR... one wyglądają jak Jola Rutowicz w wydaniu emo!
hahaha.. potem ta dziewczyna stała przez jakiś czas za mną na koncercie i musiałam słuchać tych pierdół...
'no, eee wiesz, bo ja mam 21 lat.. tak.! hahahaaa.. no, eee wiem ja wyglądam jak sex szesnastka, ee hahahaa'
więc myślicie że spotkania wogóle nie edzie.? czy zrobią takie jak było na tym koncercie, przed klubem.?
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
btw. to okrutne, ale wygląd niektórych ich fanów mnie trochę dobił... ;p
najgorsze jest to, że zrobili zdjęcie akurat dwóm dziewczynom w emo-różowych fryzurach, wyrabiając teraz u innych opinię niezbyt pochlebną o słuchaczach PR... one wyglądają jak Jola Rutowicz w wydaniu emo!
hahaha.. potem ta dziewczyna stała przez jakiś czas za mną na koncercie i musiałam słuchać tych pierdół...
'no, eee wiesz, bo ja mam 21 lat.. tak.! hahahaaa.. no, eee wiem ja wyglądam jak sex szesnastka, ee hahahaa'
więc myślicie że spotkania wogóle nie edzie.? czy zrobią takie jak było na tym koncercie, przed klubem.?
no dzieki dzieki... widac człowieku ze mnie nie znasz a sie wypowiadasz ja przed kazdym koncertem dostaje głupawki to sie dziwisz ?? zreszta temat jest zamkniety
a co do empiku.... to cało spotkanie strasznego namieszania zrobiło..
dzisiaj w Empiku był spot z koncertu papa roach i była tam Twoja wypowiedź guma co, bał sie, jak zwykle, kamery?x D
najpierw leciał teledysk do Hollywood Whore, a w połowie puścili ze 2-3 wypowiedzi osób wychodzących z koncertu
tak czulem że albo Ty albo Guma będziecie tam
i patrze, a tu Michał coś wykłada
Guma to ten taki wysoki kumpel ;pp Kimberek wie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum