_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
I to jest nowe wydanie ? Jeśli tak to szybko zauważyli ,że PR wydało płytę - bystrzaki A tak swoją droga to ten tekst z portfelem wykracza poza działanie mojego umysłu , bo tego nie zrozumiałem .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Dla starszych jest "Cosmopolitan"... choć poziom głupoty ten sam.
O tym portfelu to obstawiałabym, ze chodzi o jakieś stereotypy, że ludzie o podobnym wyglądzie kojarzą się osobom czytającym takie gazety z jakąś zdegenerowaną społecznością.
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
A w ogóle to nie sądzicie, że cholernie śmiesznie brzmi tytuł "Tanie chwyty marketingowe" w takim piśmie jak Popcorn? Kto wie, może to zamierzona autoironia jakiegoś niespełnionego dziennikarza, który wylądował w takim szmatławcu... Z pisania pierdół też można uczynić swego rodzaju sztukę
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
ja to postanowiłem ogólnie nie komentować, ale przeczytałem raz, drugi, trzeci, i po tym jak początkowo zaplułem monitor herbatą, tak teraz się lekko lękam, że tę gazetę ludzie czytają...i to młodzi ludzie...
acz koń ma wartość idiotyczno-humorystyczną niebagatelną.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum