Witam. Wiem, że może niektórym jeszcze emocje nie opadły po ostatnim koncercie w Stodole, który był oczywiście niesamowity ale chciałam zapytać czy ktoś z was wybiera się na koncert do Pragi 13tego lipca? I czy ktoś się orientuje w jakiej cenie są bilety? Pozdrawiam
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!
No oni się już wypromowali na koncertach Papa Roach Tylko Julien-K jeszcze nie ma swoich groupies ;d Nie wiem czy idą w dobrą stronę koncertując z PRoach ale to nic;d A tak w ogóle to na całą trasę PRoach ma 3 supporty?
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja byłem, i nie tylko ja - ale wszyscy mieliśmy bilety wcześniej kupione Z resztą wejdź sobie na stronę klubu, który organizuje koncert, wejdź na google translate jakby co, i czytaj
z tego co wiem można kupić bilety na miejscu w dzień koncertu (rozmawiałam ze znajomym z czech który też wybiera się na koncert).
Więc zostaje tylko kwestia dojazdu tam. Autobusem/pociągiem trochę dużo to wyniesie, ale jakby się autem jechał to po 50/60 zł.
_________________ never look back & never think twice
Koncert był super!
Polecam zespół Yashin, acz na żywo lepiej im wychodzi muzyka, aniżeli pokazuje to YT.
Spacerując sobie po Pradze parę godzin przed koncertem spotkaliśmy Tobina łażącego spacerkiem )))
Mega
No bo w Pradze ludzie chyba nie wiedzą jak wyglądają członkowie PR poza sceną ;p Jak byliśmy 2 lata temu, to sobie Tobin z Tonym chodzili luzem po mieście ;p
Nom, a publika strasznie sztywna... nie wiem czy ludzie nie potrafią się tam bawić czy co? (tzn przy julien-k to zrozumiałe, ale przy Yashin i PR??? no bez jaj). Tonego spotkaliśmy jak przechodził rozmawiając przez telefon wzdłuż kolejki ludzi ustawionych by wejść do knajpy ale nie wypadało mu rozmowy przerywać prosząc o wspólne zdjęcie. Żenujące było to że ludzie idący na ich koncert znają tylko wizerunek Coby'ego.
Ale koncert uznaję za udany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum