Wysłany: 29-10-2009, 12:34 Papa Roach nominowani w konkursie fuse.tv
Fuse tv zorganizowal konkurs na najlepszy klip roku, ktorego pierwsza tura trwa jeszcze 3 dni. Wśród nich jest nominowany "lifeline" naszego Papa Roach wiec warto glosować:)! Zaczęcam tym bardziej że nie jest tam wielu artystów a konkurentami są wielkie gwiazdy (Slipknot, Linkin Park, Mettalica czy Rise Against). Polecam!!! Głosowanie pod linkiem : kliknij
Kolor oraz pogrubienie służą do zaznaczania ważniejszych fragmentów, a nie całej wypowiedzi. /s!n
Napisać Wam skrypt który będzie automatycznie oddawał głos co sekundę?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Takie sondy przeważnie trwają do momentu aż ktoś nie odpali skryptu na pełne obroty. Wtedy operatorzy przerywają zabawę, albo usuwają zespół z rankingu. Ja nie wiem czy oni naprawdę nie mogę tego zabezpieczyć?
Takie sondy przeważnie trwają do momentu aż ktoś nie odpali skryptu na pełne obroty.
tu nawet skryptu de facto nie trzeba. wystarczy prosty programik choćby w głupim Pascalu/Delphi który klika po kolei "vote" -> "next match" -> "prev. match" i znów 'vote' -> .... i tak w kółko. Żałosne są te głosowania. Najlepsze są chyba te z podawaniem maila.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Według mnie wygra zespół niekoniecznie najpopularniejszy, ale taki który ma najsilniejszy fanbase. Metallica to zespół który ma znacznie więcej fanów niż Papa Roach, ale przeciętny fan Mety nie będzie sobie zaprzątał głowy jakimś głupim konkursem. No, a hot fanki Papa Roach... wręcz przeciwnie. Innymi słowy... z Metalliką możemy wygrać. Założę się, że kolejnym przeciwnikiem Papa Roach będzie Disturbed. Wybierając pomiędzy "Lifeline", a "Indestructible" zagłosowałbym na ten drugi. Wszak głosujemy na utwór, a nie na zespół. Szanse Papa Roach w tym starciu są nikłe, bo Disturbed jest chyba ulubionym zespołem programistów... więc życzę powodzenia w walce z armią botów. Inne zespoły które mają największą szansę wygrać to m.in. Green Day (duuużo młodych fanów), Paramore (młodzi fani, lubią oszukiwać), oraz Linkin Park (niewyobrażalnie duży fanbase i wielu młodych, oraz fanatycznych fanów). Ilość oddanych głosów wydaje się potwierdzać moje typy... ale widzę, że Slipknot i Shinedown też dobrze sobie radzą. Pamiętajcie, wygra najgorszy.
Mikez napisał/a:
s!n napisał/a:
Napisać Wam skrypt który będzie automatycznie oddawał głos co sekundę?
I właśnie dlatego takie sondy są do dupy i zazwyczaj się w nie nie bawię
No właśnie to samo napisałem w komentarzu pod newsem.
Archon napisał/a:
Polecam: Tasker. I nie trzeba umieć programować.
Tasker jest zawodny i nie nie pozwala głosować szybciej niż klikasz myszką.
qki napisał/a:
tu nawet skryptu de facto nie trzeba. wystarczy prosty programik
Jaka różnica czy program, czy skrypt? W obydwu przypadkach to tylko kilka linijek kodu, a skryptów zazwyczaj nie trzeba kompilować bo są interpretowane.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum