Wysłany: 22-05-2009, 8:24 Papa Roach na Hunter Fest?
Info na oficjalnej stronie Hunter Fest:
Cytat:
Witamy po dłuższej przerwie...
Ta nieobecność spowodowała wiele mało pozytywnych spekulacji na temat przyszłości Hunter Fest 2009. Żeby Wam tą nieobecność zrekompensować mamy kilka niespodzianek...
Pierwsza z nich to nowa strona która jest dziełem Teraz Media!!
Druga to taka, że postanowiliśmy zaangażować Was do zabawy. Chcemy na Was zrzucić odpowiedzialność za częściowy dobór zespołów jakie wystąpią w tegorocznej edycji festiwalu. Edycji dość specyficznej ponieważ jak większość z Was zauważyła zmieniamy miejsce naszego wielkiego spotkania. Pragniemy aby wydarzenie to było szczególne i nie chcemy w pełni sami za nie odpowiadać. Wszyscy którzy do tej pory nabyli karnety robili to troszkę w ciemno i dlatego dajemy możliwość wyboru kto jeszcze zagra na festiwalu. Tak wiec poniżej znajdziecie 20 zagranicznych zespołów i 4 z nich które otrzymają najwięcej Waszych głosów odwiedzą nasz Festiwal!! 4 a może więcej...
z dołu po prawej stronie znajduje się lista zespołów na której znajduje się PR
czyli głosujemy.. :p aa.. i Motörhead jest juz praktycznie potwierdzony, więc na nich chyba nie trzeba głosować. wiadomo, że na podstawie tego nie będą zapraszać konkretnych zespołów ale zagłosować można :p
Coheed & Cambria !!! 90% ich kawałków, które słyszałem, kompletnie mi się nie podoba, ale usłyszeć na żywo "Welcome Home" to by było coś! Ten kawałek jest rewelacyjny
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Zagłosowałem na Papa Roach, chociaż mógłym na pare innych zaspołów. Szczerze mówiac ni wierzę, że przyjadą, ale pokażmy, że niecierpliwimy się ich w Polsce.
Coheed & Cambria !!! 90% ich kawałków, które słyszałem, kompletnie mi się nie podoba, ale usłyszeć na żywo "Welcome Home" to by było coś! Ten kawałek jest rewelacyjny
Gościu ma głos jak baba, ale Welcome Home jest faktycznie zajebiste, od kilku tygodni katuję ten kawałek.
Kolejna ustawiona ankieta. Od rozpoczęcia się głosowania minęło 25 godzin. Na niespełna 1000 głosów dla Avenged Sevenfold, 500 zostało dodanych w godzinach od 3 w nocy, do 7 rano. Jak sobie tu wszedłem o 3 w nocy to Avenged Sevenfold mieli chyba coś z 400 głosów i byli zaraz za Papa Roach. Fani Dimmu Borgir i Arch Enemy również oszukują. Nie warto waszych głosów... ja głosuję na Funeral For A Friend. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum