Witam! orbit.white się nazywam...mama mnie tak nazwała jak miała odlot po ciąży...
16 lat mam [prosiłabym aby z tego powodu mnie nikt nie poniewierał]
więc gram na gitarze
słucham: Papa Roach [sie wie], Billy Talent, Slipknot, Pink Floyd, Queen, Murderdolls, Nirvana, AC/DC, Green Day [wyłączając nową płytę], Linkin Park, Exploited, 30 Seconds To Mars, Tool, Simple Plan, Apocalyptica...no i innych ale mje sie już pisać nie chce...
Jak widać słucham ogólnie disco polo...
Jestem troche niezrównoważona psychiczne, ale tak to jest jak się wciąga już od najmłodszych lat...
no ja wiem...starsi uwazają się za lepszych...ze niby młodzi to tylko napaleni na członków zespołu...nie biora pod uwage tego ze sa wyjątki ktore cenią zespół za muzyke a nie za wygląd...
no ja wiem...starsi uwazają się za lepszych...ze niby młodzi to tylko napaleni na członków zespołu...nie biora pod uwage tego ze sa wyjątki ktore cenią zespół za muzyke a nie za wygląd...
nie martw się. też kiedyś miałam 16 (ba 12!) lat i już słuchałam PR i LP. i też nie zwracałam uwagi na ich wygląd. do tej pory z resztą nie zwracam. nie wiem jaki mają kolor oczu, ani gdzie i jakie tatuaże. ale nie w tym jest problem. chodzi o to, jaki będzie Twój stosunek do zespołu, do forum i forumowiczów i jakie będą Twoje wypowiedzi. musisz sobie zapracować na naszą przychylność. też przez to przeszłam. i chyba się udało, c'nie ekipo? lubicie mnie?
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Mnie po prostu boli, że ktoś slucha grin dej i simple plan i do tego Tool'a i nic na to nie poradzę. To rani moje uczucia.
joł.
A po co się ograniczać? Ja słucham Papa Roach, Trivium, Kelly Clarkson, Ace of Base, a teraz tak jakoś Rihanna leci z youtube'a...
Cześć orbit, nie bierz do siebie wszystkiego co przeczytasz w temacie powitalnym, wystarczy przeczytać inne żeby się zorientować że to swojego rodzaju chrzest bojowy
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja też się nie ograniczam, bo słucham np. Papa Roach Zresztą nawet jeśli się ograniczam, to na pewno nie na siłę
Me ucho tego nie zdzierży po prostu ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Mnie po prostu boli, że ktoś slucha grin dej i simple plan i do tego Tool'a i nic na to nie poradzę. To rani moje uczucia.
joł.
A po co się ograniczać? Ja słucham Papa Roach, Trivium, Kelly Clarkson, Ace of Base, a teraz tak jakoś Rihanna leci z youtube'a...
Cześć orbit, nie bierz do siebie wszystkiego co przeczytasz w temacie powitalnym, wystarczy przeczytać inne żeby się zorientować że to swojego rodzaju chrzest bojowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum