Czemu tak wam żal dupę ściska że vipów nie mieliście ? tacy z was fajni i 100$ nie macie ? 1 koncert w pl i olaliście to ? żałośni jesteście w polskim stylu zazdrość i żenua ja miałem vipa i jestem bardzo zadowolony !
haha tylko to umiecie napisać , szkoda klawiatury etc. ja jechałem przez 8H pociągiem z Gorzowa Wlkp. show zrobiłem zajebisty , podałem im nazwy polskich vódek i browarów na spotkaniu ... nie próbój nawet mi mówić że nie dałem wszystkiego od siebie , chodzi tylko o to że tak najeżdżacie na tych z vipem czemu? zazdrość ? bo kogoś stać ? ja SAM sobie zapracowałem na tego vipa , pracuję za 1200 i kurwa nie szkoda mi było kupić tego vipa , ale my polacy tacy zawistni i zazdrośni jesteśmy.
Czy ja powiedziałem że jestem fajny bo mam 100$ ? nie więc nie cuduj , zbierałem i warto było so whats up ? i czy napisałem że nie jesteś fanem bo nie miałes vipa ? TEŻ NIE !
Tylko wy jesteście tacy dziecinni że jak ktoś nie śpiewał jakiegoś kawałka to nie jest fanem ... wasze podejście jest co najmniej dziwne
a co do koncertu to masakra ! Najlepszy w moim życiu ciesze się że pokazaliśmy im że mają hardcore fanów w PL i widać było to po ich minach ... Cobiego , Jerrego ciesze się że wrócą !
To nam się udało , pewnie spziewali się że będzie lipa a tu szok !
peace
Zostawmy już temat tych VIPów, bo i jedni i drudzy mają swoje racje. W końcu nie można mieć do kogoś pretensji, że ma kasę, a tym bardziej nie czyni go to mniejszym czy większym fanem. Ja ze swojej strony powiem tylko, że uważam iż cena była kompletnie niedostosowana do polskich realiów, a to co w jej ramach zaoferowano nie było do niej adekwatne.
Cieszmy się po prostu że PR w końcu do nas przyjechali i po tym co zobaczyli chcą tu wrócić. Hey Ho, Let's Go!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
A ja powiem krótko: Gdyby vip i wszystko co z nim związane kosztowałby 110zł, a to co ja przeżyłem(koncert,silezjobus, Ci wszyscy ludzie!) kosztowałoby 400zł+, to wiesz co bym wybrał?
Ty na tym koncercie byłeś sam...
btw. vip nie byłby dla mnie problemem finansowym... ale po tym co przeżyłem, wiem, że postąpiłem słusznie...
_________________ "Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią" pr.pl <3
zazdrość ? bo kogoś stać ? ja SAM sobie zapracowałem na tego vipa , pracuję za 1200
No to skoro pracujesz za 1200 zł to tak chyba średnio Cię stać Bo pisałeś, że sam na to zapracowałeś i blaaaa blaaaa blaaaa dając do zrozumienia, że kasą nie pierdzisz, a za chwile pytasz się nas czy jesteśmy zazdrośni bo Ciebie stać a nas nie
Ja może i wyciągnęłabym kasę na tego vipa, gdyby mi naprawdę szczególnie zależało, ale nie widziałam takiej potrzeby (; Dla mnie to trochę żałosne żeby płacić zespołowi za zdjęcie, które potem jest na oficjalnej stronie
I tak uścisnęłam im ręce, i tak mam autografy, byłam na koncercie, poznałam przy tym zajebistych ludzi, mam zdjęcie z Shaddix'em ;] I bajlando.
Ale to chyba trochę nie ten temat na te debaty. W każdym razie oczywiste jest to, że każdy jakoś tam wewnętrznie myśli sobie, że faaajnieee byłoby mieć tego vipa, ale wiesz, tu chodzi o możliwość zdobycia tego wszystkiego SAMEMU, a nie za kasę, bo dopiero to ma urok (;
Aczkolwiek podziel się wrażeniami z vipa w temacie o koncercie ;D Może wtedy rzeczywiście zaczniemy być zazdrośni i zakupimy vipa na przyszły koncert ;D Chociaż pewnie teraz tego nie zrobisz
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
W końcu przebrnełam przez ten temat (zmulony internet mam,jak wróce do domu wszystko wróci do normy) Najpiękniejszy dzień w moim życiu! Zdecydowanie! Wrzucajcie wszystkie foty i filmy! Jak pojadę do domu powrzucam troche bajerów ;D
Uważam,że nie potrzebowaliśmy wejściówek VIP. Dostalismy wiecej niz sie spodziewalismy... nie wspominam o fanach z forum! Jesteście genialni,kazdy z Was cos ma w sobie! Kocham Was! ;*
_________________ Sick of the pain
I'm sick of the sorrow
Sick of today
I'm sick of tomorrow!
btw. pakiet vip to zagranie czysto marketingowe... mało w tym wkładu i inwencji samego zespołu... to jak bilet do zoo...
Nie załuję! I wydaje mi się, że wyszedłem na swoim lepiej, niż niejeden vip...
...bo kogo bardziej zapamieta Coby? vipa czy ludzi, którzy odśpiewali "tightrope"...? no a już na pewno majteczki Wery
_________________ "Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią" pr.pl <3
zazdrość ? bo kogoś stać ? ja SAM sobie zapracowałem na tego vipa , pracuję za 1200
No to skoro pracujesz za 1200 zł to tak chyba średnio Cię stać Bo pisałeś, że sam na to zapracowałeś i blaaaa blaaaa blaaaa dając do zrozumienia, że kasą nie pierdzisz, a za chwile pytasz się nas czy jesteśmy zazdrośni bo Ciebie stać a nas nie
Gdzie tak napisałem ? No właśnie chodzi o to że odłożenie hajsu na koncert + vip + dojazd do wawy + żarcie nie było łatwe a wy potraficie tylko na wyrzucać i tyle ! Hah czemu podchodzicie tak dziecinnie ? Zdobyte za hajs autografy i foto ? i to jest nic nie warte ? no proszę was ... to po co kupujecie płyty ? lepiej za free to ściągnąć nie ? tak samo można o tym powiedzieć ...
szip napisał/a:
btw. pakiet vip to zagranie czysto marketingowe... mało w tym wkładu i inwencji samego zespołu... to jak bilet do zoo...
Nie załuję! I wydaje mi się, że wyszedłem na swoim lepiej, niż niejeden vip...
...bo kogo bardziej zapamieta Coby? vipa czy ludzi, którzy odśpiewali "tightrope"...? no a już na pewno majteczki Wery
No jasne a Ty myślisz że na vipie tylko dali autografy i pogonili nasz? bueheheh rozmawialiśmy z nimi bez stresu o tym czym ich muzyka jest dla nas , pochwaliłem się swoim tatoo chopaki powiedzieli że mnie znają bo widzieli mój tatoo na brokenh.net i wiele wiele innych i jasne nie było to tego warte ?
btw. Dave ma się dobrze - info od Cobyego
Maja listę dobrych polskich trunków, kogo zapamięta bardziej ? fana który pod ogromnym wrażeniem < wiem bo mówie o Tobie i sobie> nie będzie wiedział co mówić i zaspiewa 1 kawałek czy kogoś z kim rozmawiał parę minut i na spokojnie rozmawiałem z nim mówiąc ile dla mnie znaczą i wymieniając z nim swoje poglądy na temat muzyki ? + kogoś kto na ich cześć zrobił sobie tatoo ? może zapamięta nas tak samo ale powiem wam jedno !
Było warto "kupić" to 20 minut żeby postać z nimi przytulić każdego dostać autograf porozmawiać i pożartować z nimi i uścisnąć im dłoń przed koncertem powiedzieć że życzę udanego show i NAUCZYĆ JACOBIEGO SŁOWA DZIĘKUJĘ ! TAK ODE MNIE SIĘ TEGO DOWIEDZIAŁ ;O
I nie kłamcie że byście tego nie chcieli , jak widać jesteście fanami więc na bank byście tego chcieli bo takie chwile są bezcenne ! Powiem wam warto zbierać cały rok bo za rok znów będą ;]
_________________ Take Me and let me in ...
Ostatnio zmieniony przez derosters 29-09-2009, 12:03 , w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum