no moja też się cieszyła ,ale jak wczoraj siedziałem sobie przed komputerem i oglądałem GAWM z Wawy i akurat Shaddix na końcu krzyczał " You mother fuckers love that shit , huh ?! " to mi powiedziała , że nie dość , że ćpa to jeszcze strasznie klnie .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
no moja też się cieszyła ,ale jak wczoraj siedziałem sobie przed komputerem i oglądałem GAWM z Wawy i akurat Shaddix na końcu krzyczał " You mother fuckers love that shit , huh ?! " to mi powiedziała , że nie dość , że ćpa to jeszcze strasznie klnie .
haha, moja mama sie pytała co do nas mówił, ja taki wrzask "you motherfuckers love that shit, huh?", czułam że mnie wzrokiem zrównuje z ziemią, ale nie skomentowała
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
nie, ja tam jade powędrować po knajpach a wychowawca powiedział że każdy musi jechać. gdyby nie to że wyleciałam z religii to kombinowałabym żeby katechetka mi zabroniła jechać, ale cóź ;d
a przedziału dla niewierzących nie da sie zapomnieć
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Jakby padło na Wrocław i byłbym jakiś konkretny termin to może by była szansa na lokal sypialno-rozrywkowy ;D I swoja droga, jak się jedzie z Warszawy do Wrocka intercity to może i się płaci 50 zł, ale teraz jest też taka miła linia, bodajże codziennie prócz niedzieli, o 5:30 i bilet szkolny kosztuje cale 26.4 zł!
No ja jechałam Inter City niby... ;p
Dobra zobaczymy, i tak jeszcze kupa czasu, a ja mam za 2 miesiące jeszcze Alice in Chains na głowie ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum