Hej! Zanim zacznę się udzielać najpierw przywitanie
Mam na imię Paulina. Studiuję w Poznaniu, mieszkam i pracuję pod Poznaniem.
Na forum trafiłam dzięki Zającowi i jestem tą kumpelą która dosiada się z nią w Poznaniu do Waszego wesołego pociągu w czwartek
Papa Roach słucham od jakiś 4 lat ale wielką namiętnością zapałałam do nich po ostatnim Woodstocku
Ulubiona piosenka Papa Roach: Getting Away With Murder (od niej zaczęłam ich słuchać ), Between Angels and Insects, Hollywood Whore, Take Me, Last Resort, Tightrope i mogłabym tak wymieniać bez końca
Słucham muzyki rockowej, nu metalowej itp.
Lubię książki- kupuje i czytam je w sporych ilościach tak samo jak majątek zostawiam w sklepach z butami ale to już raczej nadaje się na forum o terapii uzależnień…
Nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć więc pytajcie
Ulubiona piosenka Papa Roach: Getting Away With Murder (od niej zaczęłam ich słuchać ), Between Angels and Insects, Hollywood Whore, Take Me, Last Resort, Tightrope i mogłabym tak wymieniać bez końca
Bardzo słuszny zestaw
A "cześć" to Ci powiem w pociągu/na pkp
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum