Dzisiaj rano ulepszyłem forum. Upgrade'owałem do wersji phpBB by Przemo. To co najbardziej rzuca sie w oczy to z pewnością nowy styl. Niestety nie dało się wykrzystać tamtego starego bo ta wersja forum musi używać specjalnych styli. W tamtym nie wyświetlaą się poprawnie nowe funkcje. Lekkiej zminei ulegnie jeszcze styl, przerabian go na taki bardziej 'Papa Roach'.
o qrw* wypasssssssss!!!! ;] wstukuje w przeglądarke forum.paparoach.pl ładuje mi forum a ja patrzę i się zastanawiam 3 aby dobrze trafiłem jedyny minus to ten o którym wspomniał Mikez: ikona postów starych a noweych praktycznie niczym się nie różni :/ mam nadzieję, że można zostanie to skorygowane
Dokładnie. Trudno, żeby odrazu było idealne. Myśle, że w przeciagu kilku - kilkunastu dni dopracuje to forum.
Byłbym wdzięczny za pisanie tutaj swoih opini o nowej wersji forum, a także tego co poprawić, ale prosiłbym, aby były to rzeczy naprawdę konieczne, bo jeśłi komuś tam jakieś szczegóły nie odpowiadają to bardzo mi przykro, ale bedzie musiał sie przyzwyczaić. Zresztą i tak wszystkim nie dogodze.
IMHO Te fajne bajery właśnie wyłączyć... to nie forum o pokemonach
A nie dało by się zrobić headera takiego jak na stronie? ;] To edycja bodajże 2 plików overall_header.tpl i overall_footer.tpl ;]
EDIT: O sygnaturkę muszę zmienić... ;(
EDIT2: A i jeszcze logo mogło by być linkiem do strony głównej... bo intuicyjnie zawsze klikam i... d**a.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Parę bajerów rzeczywiście można by wyłączyć, ale ja nie o tym teraz: zmieniłem czas na forum na poprawny, ale niestety każdy musi chyba zrobić sobie to także osobiście w swoim profilu...
Archon napisał/a:
Ale wtedy bedzie to wyglądało tak jakby forum jako podstrona PR.pl.
A nie jest? ;>
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
hmm, nie byłam tu od grudnia 2006. i wiecie co? za dużo się nie zmieniło. oprócz oczywiście wyglądu forum. normalnie doznałam szoku, jak to zobaczyłam! wygląda super nic, tylko pogratulować.
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Nom, mi też juz to przeszkadzało. Zmieniłem nawet kontrast na monitorze, aż wkońcu powiedziałem sobie - NIE! Koniec z tym, poprawiam ikonki. I tak powstały nowe ikonki na forum.
Ajej... teraz jest lepiej wg mnie ;] Podoba mi się, chociaż nie pamiętam już ile wersji stron i forum widziałam ;p
Ciesze się bardzo.
~Mart napisał/a:
Prawie, jak z czokapik, ale ne o tym...
Ty, jako moderatorka chyba pamiętasz - jak o czokapiku to nowy topic. A co do Ciebie to obczaiłaś już o co chodzi w ostrzeżeniach i jak sie tego używa? Jeśli coś 'podrasować' jeszcze to pisz do mnie a ja poszperam w panelu.
Wejdz w czyjśc profil i zobaczy czy w prawym górnym rogu tabeli jest "Dodaj ost.". Tam powinno być też zezwolenie i edycja, ale możliwe, że te dwa ostatnie to tylko admini mają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum