Kto jedzie na NOVA ROCK 17 czerwca zobaczyć usłyszeć i oszaleć ze szczęścia na punkcie Papa Roach?Rok temu było cudnie ale brakowało na scenie naszej ulubionej kapeli.Moze sie zbierzemy tam wspólnie :?: :!: pozdrawiam
Lukep, zdradzę Ci gdzie się można tego dowedzieć... wiem, że ten adres może Ci nic nie mówić, ale tam znajdziesz wszystko, a więc......... wwww.paparoach.pl ;)
Hmm... no to muszę zacząć zbierać oszczędności... hyhy
Zamiast trzydniówki mozna sie wybrać na jeden ostatni dzień kiedy graja papa,...troche taniej to bedzie,..ale wtedy juz nie ma stojących toy-toyów A zeby tam dotrzec proponuje najpierw zaliczyć Wiedeń, tam jest miejscowka na pare osób a stamtąd pociągowo sie dostać do Nickelsdorfu.Piszcie na maila na pewno sie dogadamy.pozdrawiam
Ja myślę, że jak już jechać to na całą imprezę. :) Przecież oprócz P-Roach zagra masa innych świetnych zespołów, a Drowning Pool'a chciałbym usłyszeć równie bardzo jak karaluchów. :)
My z kumplem bardzo chcemy tam być, ale jeszcze nie wiem czy będę miał pozwolenie. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum