Tylko boję się żeby nie było z tym głosowaniem i zwycięzcą tak jak było z Guano Apes Mam nadzieję że jeśli Papa Roach wygra to znajdą się pieniądze na ich ewentualny przyjazd.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
JA tez nie dostalem, wiec chyba nikt nie dostal. Zreszta proponuje adminowi tego forum pobranie od userow info o mailu i powysylanie za nich tych glosow
Zreszta proponuje adminowi tego forum pobranie od userow info o mailu i powysylanie za nich tych glosow
Bo już będzie się mu chciało. Zresztą takie wymuszanie jest myślę zbędne. Jak komuś będzie zależało, żeby PR wrócili do Polski, to sami zagłosują (ba, założą nowe maile, żeby głosów było więcej)
_________________ "I'm falling in my dream I finally hit the ground, because I, I can't keep my mind from going into dark places..."
BTW. Od dzis dziala wysylanie linkow aktywacyjnych bo wlasnie mojej siostrze przyszedl i mi, wiec jeszcze raz ZACZYNAJCIE GLOSOWAC. Trzeba jeszcze raz zaglosowac i podac maila, to przyjdzie praktycznie od razu link aktywacyjny na maila.
Wiem, ze pisalas o tym w komentach pod newsem mniej wiecej 19. Ja napisalem na forum bo nigdzie takiej informacji nie widzialem. Moze nie kazdy czyta komentarze, albo sa tacy, ktorzy jeszcze nie wiedza. Chyba, ze info na forum juz takie bylo, to sorry i moderator mogl skasowac niepotrzebnego posta.
Mysle, ze w dobrym miejscu napisalem, czyli w temacie o Aktualnosciach, a tu takiej informacji nie zauwazylem wczesniej.
Ja tam potwierdzenie dostałem, a zagłosowałem dosłownie chwilę po rozpoczęciu się głosowania...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
A ja nie dostałam nic gdy głosowałam za pierwszym razem. Ale gdy tylko RazoRapid napisał posta, zagłosowałam jeszcze raz i link przyszedł od razu. Także zejdźcie z człowieka, bo może przyczynił się do zwycięstwa PR
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum