Dobra, a ja jednak bym ładnie poprosila (ladnie oczywiscie, nie chamsko <rotfl>) zeby mi ktos przeslal na maila, bo jak juz zostalo wspomniane na yousendit sie nie da, a jak sciagam z tego drugiego, to nie moge rozpakowac, bo mi jakis blad wyskukakuje...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:44 , w całości zmieniany 1 raz
jest wiele zrodel by plik pozyskac ale napewnoe nie off topem bo chyba tu sie gada o kawalku a nie o prosbach by go przeslac
a to chyba off top pani moderator
juz Ci go wysylam;]
"odrazu slychac po melodi ze to kolenda"
po pierwsze, panie kowal, pisze się kolęda :P
a po drugie kolęda to:
1. pieśń religijna mówiąca o narodzeniu Chrystusa w Betlejem, śpiewana w okresie Bożego Narodzenia
2. obrzęd ludowy związany z okresem Bożego Narodzenia
3. duszpasterska wizyta księży u parafian w okresie Bożego Narodzenia
w związku z tym przemądrzała pani alicja, pod pseudonimem Delia_Shaddix, nazwałaby jednak piosenkę papa roach piosenką bożonarodzeniową.
pieśń jest świetna, zresztą bardzo mi sie podobają utwory pr z gitarą klasyczną. bardzo nastrojowa, zastanawiam się, czy jej czasem nie śpiewać na występie świątecznym w yamaha... jak myslicie???
aaaa, i nie wiecie skąd można skombinować taby?
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
"odrazu slychac po melodi ze to kolenda"
po pierwsze, panie kowal, pisze się kolęda
a po drugie kolęda to:
1. pieśń religijna mówiąca o narodzeniu Chrystusa w Betlejem, śpiewana w okresie Bożego Narodzenia
2. obrzęd ludowy związany z okresem Bożego Narodzenia
3. duszpasterska wizyta księży u parafian w okresie Bożego Narodzenia
w związku z tym przemądrzała pani alicja, pod pseudonimem Delia_Shaddix, nazwałaby jednak piosenkę papa roach piosenką bożonarodzeniową.
pieśń jest świetna, zresztą bardzo mi sie podobają utwory pr z gitarą klasyczną. bardzo nastrojowa, zastanawiam się, czy jej czasem nie śpiewać na występie świątecznym w yamaha... jak myslicie???
aaaa, i nie wiecie skąd można skombinować taby?
co do błedu masz racje a mi chodzilo o kolede "amerykanska", bo jakie sa polskie koledy to wiadomo, to tak jak te koledy angielskie itp
więc nie masz na myśli kolęd. masz na mysli hmm... chyba pastorałki. kolędy polskie/amerykańskie/nigeryjskie... wszystkie są kolędami. czyli są o tematyce powyższej. no ale nie offtopujmy już więcej.
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum