po co komu nocleg, zrobi sie tour po barach czy coś, taka opcja mi bardziej odpowiada, niż iść spaaaaaać. no chyba że zostałabym w stolicy na Witch Hunt w poniedziałek, czego nie wykluczam, wtedy nocleg będzie konieczny
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nocleg mam na sobote W niedziele moge poimprezowac. W jakim klubie chcecie to organizowac?
Jak dla mnie może być nawet browar na jakiejś ławce
mi to w sumie też kulka, chociaż wolałabym lokal bo pewnie pojade niedoleczona i siedzenie przez pół nocy na dworze pewnie nie skończy sie dla mnie za ciekawie ;P
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nocleg mam na sobote W niedziele moge poimprezowac. W jakim klubie chcecie to organizowac?
Jak dla mnie może być nawet browar na jakiejś ławce
mi to w sumie też kulka, chociaż wolałabym lokal bo pewnie pojade niedoleczona i siedzenie przez pół nocy na dworze pewnie nie skończy sie dla mnie za ciekawie ;P
Jak tak w nocy będzie jakieś 10, góra 12 st to nam butle do łap przymarzną lepiej znaleźć jakiś lokal, ale o to się już będziemy później martwić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum