No shit... a już straciłem wiarę, że jeszcze kiedykolwiek zmajstrują dobry teledysk. Chociaż wciąż istnieje spora szansa na rozczarowanie .
A co do fabuły to może Shaddix wrócił do tej laski ze scarsa, która przez te kilka lat przekwalifikowała się z alkoholiczki i podpalaczki na rozboje z bronią w ręku
W ogóle czemu ani na paparoach.com , ani na ich facebookowym fan page'u nie ma żadnej oficjalnej informacji o tym teaserze do No Matter What ? (nie wiem jak jest z Twitterem, bo nie używam).
A jednak, już się pojawiło na facebooku.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Jest już na Facebooku i YouTube ElevenSeven. Tamto to był zwykły przedpremierowy leak. ;) Zanim przyjrzałem się twarzom pomyślałem, że to fanowski teledysk sklecony z urywków jakiegoś filmu. :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Zajebiste zakończenie ale po trailerze spodziewałem się czegoś lepszego.
W porównaniu do ostatnich klipów i tak zajebiscie no ale trailer zrobił smaczek.
No i utwór totalnie nie pasuje do teledysku.
Nic lepszego do tej pory nie znalazłem, swoją drogą ciekawe jak on to kradnie cały czas.
Jeśli chodzi o sam klip to ciężko mi się wypowiedzieć, z powodu tego jaki jest sam obraz, zbyt wiele to tam nie widać. Przekombinowane zakończenie znowu, zupełnie niepotrzebne były te "krwawiące koszule".
O, podoba mi się to! A mi się motyw z krwawiącymi koszulami podoba, tylko powinien być rozwiązany w trochę inny sposób. W sensie że jak wychodzą z auta to już mają pokrwawione koszule, a nie że krew się wylewa podczas odsłaniania marynarek Ale i tak mi się podoba !
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Chyba jednak nie do końca "You are so beautiful, it should be criminal that you could be mine" - nie wiem czy to jeszcze jest męska przyjaźń. Jakkolwiek jest to piosenka do jakiejś dupy Tylko po prostu słowem klucz jest "bullet" i tak powstał klip.
Dla mnie okej. Najlepsze co mogli zrobić z teledyskiem do takiej piosenki, przynajmniej nie powstało nic w stylu clipu do Forever. Ale wyobraźmy sobie, że teledysk ze strzelaniną powstaje do The Enemy... Tekst jest odnoszony do siebie nawzajem, ale też do "jakiejś" dupy, którą jest żona Shaddixa. Tutaj o tym mówi(ten gada pussy's good, a za nim jego syn ):
http://www.youtube.com/watch?v=-X4wDOSDObE
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Pewnie dostał się do serwera FTP, lub coś w tym stylu. Myślicie, że skąd miałem teledyski Drowning Pool czasem na kilka miesięcy przed premierą? :P Jedyne do czego się dostałem to chmura Amazonu Papa Roach. http://paparoach.s3.amazonaws.com/media/
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Wspaniale s!n, dzięki, że mi wszystko wyjaśniłeś.
Po dwóch, czy trzech obejrzeniach klipu do 'No Matter What' utwierdzam się w przekonaniu, że na stałe zagoszczą w polskich stacjach muzycznych, bo jak nie z tym to z żadnym. Chociaż w sumie dzisiaj 'Hollywood Whore' leciało w Rebel.tv
Teledysk sam w sobie fajny, ale rzeczywiście, jak dla mnie - nie do tej piosenki Gdybym widziała zwiastun teledysku nie wiedząc do jakiej piosenki został on stworzony, na 100% pomyślałabym że do którejś z bardziej energicznych a nie do "NMW" .
_________________ There is a thin line between what is good and what is evil...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum