Ciekawe ile oni się jeszcze będą grzebać z oficjalną premierą ? Minęły już ponad dwa tygodnie jak ten tam magik-haker wrzucił ten plik z hiszpańskimi napisami na Youtuba.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
aż sprawdziłem na YT, chodzi Ci o ten klip ala kreskówka, co za ch.......nia po tym jak to obejrzałem to się zastanawiałem jak można było zjeb....tyle rzeczy na raz, i co do czego...
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Nie, żadna kreskówka. Jakiś kolo z paparoach.com wrzucał już na YT ten klip, w sensie rozwinięcie tego trailera tylko w kiepskiej jakości i jeszcze dodatkowo z hiszpańskimi napisami na dole.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Wszystko fajnie tylko ja się zastanawiam tylko jakim magicznym sposobem Shaddixowi udało się utrzymać fryzurę pod kominiarką, cały czas była idealna. Poza tym w scenie jak już przejęli ten radiowóz policyjny i Tobin zaczyna strzelać widać jak na tylnej szybie ich samochodu są ślady po kulach a on i tak przez nią strzela (chyba, że źle widzę). No i po wejściu do samochodu od razu marynarki im się wyczyściły, szczególnie Jacobyemu i Tobinowi. Moim zdaniem duże niedopatrzenia. I tak teraz zastanawia mnie jeszcze jedno, po co Shaddix na początku zbija łokciem tą szybę jak i tak by się przebił tym kałachem ? Mam dzisiaj niesamowitą rozkminę, chyba pójdę pod prysznic - back to the oldschool.
Bardzo miły dla oka obrazek, od tej broni i dużej ilości piasku mam skojarzenia z klipem Metallicy TDTNC, tyle ze tu główne role graja członkowie zesołu, temat też inny, ale teledysk uważam za przyzwoity, nie ma co sie czepiać szczegółów, clip ma promować album, a nie stanowić źródło dla "krytyków;]" filmowych teledysków.
Oczywiście, jak najbardziej ma promować, tylko podejrzewam, że niemałe pieniądze włożyli w produkcję tego klipu, więc chyba odpowiednio niemało się powinno od producentów wymagać ? Szczegóły, o które się czepiam bardzo rzucają się w oczy, przynajmniej mi. Nie jest to garażowy zespolik, który namówił kumpli z kamerą na zobrazowanie ich utworu, więc takie błędy nie powinny się zdarzać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum