Niqe w świecie realnym Sylwia co wcale mnie nie cieszy, zamieszkała gdzieś tam pod Wrocławiem w kraju zwanym Polską. Słuchająca PR od paru lat (a że mam ich raptem 17 nie spodziewać się że słucham ich od początku istnienia zespołu XD) dokładnie nie potrafie jednak określić kiedy mnie olśniło - ale zaczeło się od "Infest". Na codzień gdy już nie siedze w szkole, czy nie robie sobie wypadów na koncerty zajmuje się grafiką komputerową (tworze "szablony" na fansite'y ) i prowadze sobie 4 strony (nie sama oczywiście bo bym chyba nie wyrobiła, no może po za dwoma XD). Zdaża mi się też śpiewać w kącie bo moim skromnym a jakże wysłanym w kosmos marzeniem od dzieciństwa jest "zostanie piosenkarką" - to takie banalne, że aż śmieszne oO I tyle, pytania ?
Witam w tym pięknym dla na dniu Qki nie lubi też "XD", ale dziś jest tak szczęśliwy, że nawet nie zauważył tego
Niqe napisał/a:
Zdaża mi się też śpiewać w kącie bo moim skromnym a jakże wysłanym w kosmos marzeniem od dzieciństwa jest "zostanie piosenkarką" - to takie banalne, że aż śmieszne oO I tyle, pytania ?
Marzenia czasem się spełniają. Większości osób z forum jedno spełniło się wczoraj Więc... śpiewaj dalej
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ostatnio zmieniony przez Mikez 28-09-2009, 10:46 , w całości zmieniany 1 raz
zuggor napisał/a:
Zdaża mi się też śpiewać w kącie bo moim skromnym a jakże wysłanym w kosmos marzeniem od dzieciństwa jest "zostanie piosenkarką" - to takie banalne, że aż śmieszne oO I tyle, pytania ?
ja tego nie napisałem! i nie chcę być piosenkarką
btw. śpiewanie jest ok !
PS. też nie lubię "xD" - nie widzę tego
_________________ "I'm falling in my dream I finally hit the ground, because I, I can't keep my mind from going into dark places..."
Haha dobra zero "xd" zapamiętane
Ja po koncercie w Stodole lecze od tygodnia gardło więc wiadomo że cicho nie byłam (gardło, ba nie tylko gardło ale okey.)
Natrafiłaś może na naszą forumową ekipę na koncercie, czy nie było nam dane Cię zobaczyć?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Natrafiłaś może na naszą forumową ekipę na koncercie, czy nie było nam dane Cię zobaczyć?
To czy widziałam kogoś z forum jest pytaniem nie do mnie odniosłam wrażenie że tam wszyscy mają coś wspólnego z paparoach.pl XD
Ale słyszeć ekipe słyszałam napewno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum