Comiesięczna opłata za internet - 45 złotych, comiesięczna opłata za prąd - dużo złotych, jedzonko dla Mikeza siedzącego przy komputerze - 15 złotych, zobaczyć dużo komentarzy pod newsem - bezcenne...
No właśnie... CO JEST KURDE?!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja mozę nie zawsze skomentuje, ale zawsze przeczytam. MIkez, doceniamy wysiłek jaki wkładasz w napisanie newsów. Nie przejmuj się tmy, że nie zawsze jest dużo komentarzy. Same newsy juz podnoszą profesjonalizm strony. Jka ktoswchodzi to widzi, że jest dużo częstych newsów to sobie myśli, że serwis "żyje".
Nie no, znowu bez przesady że mnie to jakoś strasznie rusza albo zniechęca czy coś :razz: Napisałem to raczej w formie prowokacji i bodźca pobudzającego do pisania komentów i jak widać odniosłem wielki sukces (85 komentów) Powinienem iść na psychologię, specjalność "Newsy i komenty"
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie no, znowu bez przesady że mnie to jakoś strasznie rusza albo zniechęca czy coś :razz: Napisałem to raczej w formie prowokacji i bodźca pobudzającego do pisania komentów i jak widać odniosłem wielki sukces (85 komentów) Powinienem iść na psychologię, specjalność "Newsy i komenty"
Mi się wydaje że sporo osób korzysta tylko ze strony nie zaglądając na forum... po pierwsze znam takich wielu, po drugie w komentarzach występują nicki nieznane mi z forum, po trzecie chyba z 80% ludzi woli tylko czytać...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum