Hej
Wypadało by się przywitać więc to robię
Nazywam się Natka. Jestem z Białegostoku tzn okolic, ale obecnie większość czasu spędzam tutaj bo tu pracuję.
Słucham różnych zespołów takich jak np. System Of A Down, Avenged Sevenfold, Three Days Grace, Bullet For My Valentine, Guns N' Roses, Linkin Park, 30STM, Alter Bridge, Queen, The Doors, Apocalyptica, Lipali, Carrion i wiele innych ale te chyba najbardziej lubię Oczywiście w tej grupie jest też Papa Roach ale o tym chyba nie muszę wspominać
Lubię też rap i regge ale rock i metal jest u mnie na pierwszym miejscu
Papa Roach poznałam jakiś czas temu. Pierwszym usłyszanym utworem było Getting Away With Murder. Jeszcze wtedy nie słuchałam takiej muzyki bo byłam zafascynowana techno ale ich piosenka jakoś bardzo mi się spodobała od tamtej pory śledzę ich dalsze poczynania
O forum wiedziałam już jakiś czas temu ale nie pomyślałam nawet żeby się zarejestrować. Dopiero po koncercie czwartkowym pomyślałam, że muszę poznać ludzi są tak nimi zafascynowani jak ja
Co do zainteresowań to lubię rysować, głównie ołówkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum