nie sądzę żeby w mojej cukierni potrafili zrobić karalucha, bez przesady, to tylko kielce XP
i tak mnie matka zwymyślała od idiotów że jaki ja chce napis na torcie
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
nie no właśnie nie, coś Ty, wszyscy są tak tępi, że np musiałam im wyraźnie powiedzieć że chcę nową płytę PR dostać bo inaczej by sie nie domyslili że mogliby mi kupić.... ale przynajmniej kupili mi oryginalną amerykańską w jewel boxie
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Przepraszam ale to ja dostałam prezent roku!! Co prawda,miałam dostać paczkę ale moim oczom ukazał się sam Szip z Yoyem! A w pasie mieli przewiązane czerowne kokardki!!
Pokazałam chłopakom moją skromną wieś,delikatnie piwkowaliśmy,mizialiśmy się śmialiśmy,słuchaliśmy muzyki,siedzieliśmy na fb i peer.peel i w ogóle fada maka!
O lepszym prezencie nie mogłam marzyć To były emocje! Chłopaki... jesteście cudowni! Dziękuję Wam! :*:* Jestem dosłownie rozanielona szaaaaaaaaaaał!
Kocham <3
_________________ Sick of the pain
I'm sick of the sorrow
Sick of today
I'm sick of tomorrow!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum