Gdybym miał aparat tylko, gdybym miał...Już dzisiaj ostatnia tabletka, ale zarobaczony był, że aż się pan weterynarz za łeb chytał o tak -> <hyc_za_łeb> Śpi se teraz złośnik, ale muszę powiedziec, że poczciwy z niego chłop. Tylko niech urośnie, bo na razie to on jest Paris Hilton dog wanna be.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nienawidzę pająków, po prostu nienawidzę. Między nimi a mną jest kosa wbita, szczególnie jak są "olbrzymie". Powinni wybić to raz a porządnie. Przy okazji wszystkie węże i wężopodobne gówna też. Jaki jest w ogóle sens trzymania tego typu zwierząt w domu ? Ani się człowiek z tym nie pobawi, ani nic.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nienawidzę pająków, po prostu nienawidzę. Między nimi a mną jest kosa wbita, szczególnie jak są "olbrzymie". Powinni wybić to raz a porządnie. Przy okazji wszystkie węże i wężopodobne gówna też. Jaki jest w ogóle sens trzymania tego typu zwierząt w domu ? Ani się człowiek z tym nie pobawi, ani nic.
Też nie rozumiem czegoś takiego. Mam kolegę, który - jak na razie - ma węża, ale planuje już kolejnego, a w przyszłości chce zrobić osobny pokój dla gadów. Uwielbienie do węzy czy jaszczurek jeszczeee jestem w stanie zrozumieć, ale żeby trzymać jakieś egzotyczne robactwo czy pajęczaki w domu, to już nieeeee. I w życiu nie pozwoliłabym żeby ktokolwiek ze mną mieszkający trzymał coś takiego... nienawidzę robactwa
Ale skoro Mailo lubi to spoko Tylko nie wrzucaj zdjęć
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Jak widzę "szczurki" to przypominają mi się tylko te laboratoryjne, na których pracowaliśmy na uczelni (żyją!) i były zamknięte w maleńkich klatkach, w których ledwo co mogły się obrócić a tak w ogóle, to ogony nie są fajne
_________________ I'm just good girl in a bad, bad town. I'm just a bad girl with a good reputation.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum