Który utwór według Was powinien być następnym teledyskiem promującym TPS :?: Mój typ: Crash 8) Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że tu może być naprawdę niezła, ostra jazda w tym teledysku O ile wogule dojdzie do realizacji...
eeee tam chociaz 4ever moglo by byc:P Tez jest calkiem wporzo Ale wyobraz sobie ten genialny teledysk Crash:) On sie idealnie nadaje to nakrecenia videoclipu:P A forever nie wiem jak by wyszlo:P Mysle ze jednak nastepnym teledyskiem bedzie Crash! Moj typ:P Chyba obstawie to u buków:P
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
o jaaaaaaa hehe nie wierzę pierwszy raz się niemal wszyscy ze mną tutaj zgadzają hehe choć gusta mamy różne to jednak widzę, że Crash jest faworytem oby tylko ekipa PR myślała podobnie jak my 8)
Mi to już niestety tito, który utwór będzie następnym teledyskiem, bo mało który mi się podoba... Ale niech będzie to Crash, moze zobrazują jakoś fajnie to 'rozbicie'...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
co do crash to pewnie bedzie do tego teledysk natomiast ja chetnie zobaczylbym klip do forever i fire bo sa to jedne z lepszych piosenek na tej plycie.
jakis grob i pare roz.. i zespol obok ;p wystarczyloby
no do tego jeszcze pewnie śmierć Coby'ego 8) hehe
nie no następny teledysk to będzie i musi być coś szybkiego ;p tak jak wspomniałem wyżej Crash jest faworytem, później w chierarchi to chyba Alive i No More Secrets ;p a dopiero potem np. 3 może 4 video coś spokojnego choć jak widać zespół lubi zaskakiwać i równie dobrze to następnym klipem może być The Fire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum