FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Napływ nowych użytkowników
Autor Wiadomość
Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 22-08-2009, 10:23    

~Marta napisał/a:
Ale i tak uważam, że najpierw ludzie powinni ogarniać dany temat, a potem się wypowiadać.

Jak najbardziej. To możemy im zarzucić, ale ze swojej strony powinniśmy ograniczyć trochę zbędne dyskusje w ważniejszych tematach.

qki napisał/a:
~Marta napisał/a:
Ale jeśli znowu ktoś wpadnie z pytaniem, na które można znaleźć odpowiedź na forum, to ok, ja luzuje i się nie odzywam (:

w takim razie ja też przyjmę taką taktykę ;)

A ja mimo wszystko postaram się pomóc na tyle na ile będę w stanie zwracając przy okazji uwagę świeżaka, że temat był już poruszony na forum (o ile faktycznie był).

qki 
Fanatyk
Hala Madrid !

Znaków: 511650
Znaków/post: 151
Wysłany: 22-08-2009, 1:28    

scurvy napisał/a:
Noooo a czy TO nie jest 'temat związany z koncertem'? :blink:

TO jest temat związany z koncertem, ale TEN temat poruszał już wiele wątków, więc radzę użyć tej pieprzonej opcji SZUKAJ.

...i nie wprowadzać w zdenerwowanie innych użytkowników.

janjansen
Nowy słuchacz

Wysłany: 23-08-2009, 3:47    

@BloodFlood ma rację jak mówi wara to wara ale te 19letnie padełka myślą że są najmądrzejsze ...

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Znaków: 338117
Znaków/post: 210
Wysłany: 23-08-2009, 8:47    

Lol, lol, lol

Tyle powiem, zmykać babki z piasku lepić...bosh

Kun 
Znawca
Pedobear

Znaków: 101049
Znaków/post: 106
Wysłany: 23-08-2009, 9:13    

A ja powiem tyle że jak czytam takie pierdoły to mi się odechciewa cokolwiek pisać :/ I na ten temat już koniec z mojej strony.

Mailooo 
Wierny słuchacz
call me gitwa!

Znaków: 95223
Znaków/post: 163
Wysłany: 23-08-2009, 9:32    

lol.
ja się nie wypowiem, po prostu skończmy temat nieodpowiedzialnych rodziców bo widzę, że niektórzy biorą wszystko za bardzo do siebie. i dokładamy modowi roboty :P

qki 
Fanatyk
Hala Madrid !

Wysłany: 23-08-2009, 10:19    

janjansen napisał/a:
@BloodFlood ma rację jak mówi wara to wara ale te 19letnie padełka myślą że są najmądrzejsze ...

nie no, to są jakieś kpiny po prostu. Dajcie sobie siana dzieciaki. Chciałem być miły dla nowych użytkowników ale widzę że się po prostu NIE DA ! Nie wiem skąd przybyliście i dlaczego nam to robicie, ale dajcie nam już spokój :(

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 23-08-2009, 1:25    

O Boże :x

Poprawił mi się humor z rana :D

Jak to było...
janjansen napisał/a:
ale te 19letnie padełka myślą że są najmądrzejsze ...

Co to są "padełka"?

janjansen
Nowy słuchacz

Wysłany: 23-08-2009, 2:20    

powiem wam tylko tyle że jesteście tak zamkniętą społecznością że się to w głowie nie mieści , każdego nowego besztacie , co wy myślicie że tylko wy jesteście fanami pee roach ? bo jak założyłem konto nie dawno to już jestem głupi i nie jestem fanem ? macie kółko wzajemnej adoracji jak mohery , a to że człowiek chciał coś zrobić bo się koncert zbliża to tylko najechać potraficie i tak , chodzi tu o wasz wiek bo człowiek im starszy tym mądrzejszy<ofc nie chodzi o wszystkich>zamiast coś konkretnego pisać by się czegoś dowiedzieć to spamujecie w tak ważnym temacie , opy zamiast coś zrobić by forum było przyjazne i przejrzyste , nic nie robią , tacy z was fani ? ciekawe czy macie choć jedną oryginalną płytę kupioną za własne ciężko zarobione pieniądze <ofc znów nie mówię o wszystkich>Wyluzujcie trochę i przestańcie obrażać innych ...
i co ?
pewnie znów zobaczę teksty w stylu ale mi poprawiłeś humor z rana.
yeah zabójcze umysły !

qki 
Fanatyk
Hala Madrid !

Wysłany: 23-08-2009, 2:33    

Właśnie stałeś się hipokrytą kolego, bo to Ty robisz OT w tym jakże ważnym wątku. Nie każdego nowego, jak to nazwałeś, 'besztamy'. Są na tym forum użytkownicy który dołączyli niedawno a zachowali troszkę dobrego smaku i nie piszą w taki sposób jak np. Ty. Naturalnym jest że jeśli ktoś się rejestruje na forum i chce się udzielać to powinien przynajmniej mniej więcej ogarnąć forum. Można chyba poświęcić np. 15minut na przejrzenie (nie mówię o dokładnym czytaniu każdego posta) wątku "Papa Roach w Polsce!!!" żeby wiedzieć co się w nim dzieje, kto z jakich miast się zgłaszał, czy ktoś jedzie z Lublina, Krakowa, Poznania czy Katowic, a nie zadawać nam bezsensowne pytania "Jedzie ktoś może ze Śląska!?". Może pomyśl trochę także o nas, bo ileż można odpowiadać na te same pytania i te same zarzuty, jesteśmy już tym naprawdę zmęczeni... Więc potem nie dziw się że odpowiadamy tak a nie inaczej na posty 'świeżaków'.
A, i jeszcze jedno, bardzo miło się czyta Twoje komentarze które napisałeś na stronie głównej papaorach.pl pod postem o koncercie w Polsce. Ekipa z Pragi pozdrawia.

~Marta 
VIP

Wysłany: 23-08-2009, 2:38    

usunęłam posta, bo nie chcę ciągnąć głupich dyskusji więcej (;
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-08-2009, 3:01 , w całości zmieniany 4 razy  

lahari 
Wierny słuchacz

Znaków: 85987
Znaków/post: 201
Wysłany: 23-08-2009, 2:39    

Podpisuję się pod postem qkiego. Mnie też już to wszystko wkurza, ile można <_<

~Marta 
VIP

Wysłany: 23-08-2009, 2:51    

I chciałam dodać, że nie będę już nic pisać na temat nowych.
Ok, od dziś postaram się nawet pomagać i używać opcji "Szukaj" za nich. :p

Nawet odpowiem na pytanie janjansena!

Cytat:
Nie znalazłem nic w temacie , jedzie ktoś z Lubuskiego ?
Wiem że jest sporo osób z Poznania , ew. jakaś ustawka z poznaniu ?
pozdr

A więc tak z Poznania jadą: Marta_Z, Weronika, SickGirl, Archon - tak?
Musiałbyś więc zgadać się z nimi. A w Warszawie ja odbieram ich z dworca :]

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 23-08-2009, 3:56    

janjansen napisał/a:
ciekawe czy macie choć jedną oryginalną płytę kupioną za własne ciężko zarobione pieniądze

Poszukaj dokładnie na forum a się dowiesz. ;)

Doradzam odezwać się do takich użytkowników ja gallegher czy sin i podyskutować z nimi o ich dyskografii. Posrasz się na miętowo jak zobaczysz niektóre ich tytuły.

A co do ciężko zarobionych pieniędzy to Gall ma temat o swojej pracy, więc także jest na forum. ;)

Jak widać wszystko tutaj można znaleźć, wystarczy trochę się pobawić opcją 'szukaj'.

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Znaków: 338117
Znaków/post: 210
Wysłany: 23-08-2009, 4:23    

janjansen napisał/a:
powiem wam tylko tyle że jesteście tak zamkniętą społecznością że się to w głowie nie mieści

Ale to jest zrozumiałe. Nie jest to forum przy oficjalnej stronie. Jest tu grupa ludzi, którzy działają kilka lat i mają prawo oceny tych co tu się pojawiają. Skoro budowali to forum/stronę kilka lat, nie chcą żeby padła pod naporem ludzików, którzy dopiero co przyszli i już chcą wszystko zmieniać. Sam miałem przyciężkawy start z własnej winy, ale trzeba po prostu posiedzieć i zrozumieć folklor tutaj.
janjansen napisał/a:
co wy myślicie że tylko wy jesteście fanami pee roach ?

Nie, i nikt tak nie pisał. Chcesz załóż własny fansite o Papa Roach, a propozycję odnośnie gigu wysuwamy do grona, któe napisało na tym forum, że jedzie. I co teraz ? Mamy szukać każdego fana, który przyjdzie do Stodoły i mu na maila pisać o np. majtkach podczas IATYTILY ?!?!
janjansen napisał/a:
zamiast coś konkretnego pisać by się czegoś dowiedzieć to spamujecie w tak ważnym temacie , opy zamiast coś zrobić by forum było przyjazne i przejrzyste , nic nie robią , tacy z was fani ?

Wszystkie konkrety odnośnie warszawskiego koncertu są w (przydługim, fakt) temacie o koncercie. Offtop jest na każdym forum, poza tym wszystkie posty jakie tu zostają orbitują w tematyce 27.09. Poza tym nie będzie tak, że przyjdziesz np. Ty powiesz, że ma być "Temat o koncercie z konkretami" i "Temat spam-okołokoncertowy", nie Ty tu rządzisz. I tak, jesteśmy fanami chociaż by dlatego, że jedziemy na koncert.

Cytat:
tacy z was fani ? ciekawe czy macie choć jedną oryginalną płytę kupioną za własne ciężko zarobione pieniądze

A Ty powiedz ile masz ?
janjansen napisał/a:
Wyluzujcie trochę

To Ty rozepnij swe poślady i zluzuj napinkę. Mega-dojrzały człowieku, który nick ma po gnomie z gry komputerowej...

kimberek 
Wierny słuchacz

Znaków: 115039
Znaków/post: 228
Wysłany: 23-08-2009, 7:22    

Wygląda na to, że niechcący wywołałam burzę, więc żeby definitywne zakończyć ten temat muszę coś powiedzieć.
BloodFood - w żadnym wypadku nie miałam zamiaru obrażać Twojej rodziny, jeśli tak to odebrałaś to przepraszam. Wyraziłam tylko swoje zdanie, może powtórzę się po qki'm, że jest dla mnie zadziwiające, że rodzicie puszczają Cię na ten koncert, no ale widocznie zostałyśmy inaczej wychowane i Twoi rodzice nie widzą problemów w pozwoleniu Ci na bycie na koncercie na który de facto, w/g organizatorów, nie powinnaś zostać bez opiekuna wpuszczona - każdy rodzic inaczej swoje dziecko ogranicza, lub nie.

janjansen napisał/a:
ale te 19letnie padełka myślą że są najmądrzejsze ...

Nie wiek decyduje o mądrości człowieka, a skoro wytykasz go tym ,,padełkom" pewnie jesteś grubo po 30 więc możesz na własnym przykładzie zobaczyć w praktyce pierwszą część tego zdania.

papierowybażant 
Wierny słuchacz
papierowybażant

Znaków: 118956
Znaków/post: 246
Wysłany: 24-08-2009, 9:55    

hmm.. poświęciłam trochę czasu na przeczytanie całego topica i stwierdziłam ,ze może też się wypowiem.
też jestem nowym userem, bo przez kilka lat po prostu nie chciało mi isę zarejestrować na forum, serwis na stronie mi wystarczał, kiedy jednak dowiedziałam się o koncercie, postanowiłam założyć sobie konto, żeby być na bieżąco ze wszystkimi newsami, i myślę, że podobnie zrobiło wielu użytkowników.
wielu jednak ogranicza się tylko do spraw stricte koncertowych, jednak nie mnie oceniać ich postępowanie.
niemniej jednak nie mogę powiedzieć, że zostałam nieprzyjaźnie przyjęta- fakt, czuję się trochę zagubiona, bo wiadomo, większość userów ma co najmniej +800 postów XD
ale z drugiej strony, każdy kiedyś zaczynał, prawda.? inny stosunek ma się do osoby z którą zamieniło się już kilka zdań (czy w tym wypadku postów) niż z kimś kto nagle wpada i żąda nie wiadomo czego.
a co do topiców- jeżeli ktoś jest zainteresowany znalezieniem czegoś w temacie to przejrzy go całego, żeby wiedzieć, na jaki temat toczyła się dyskusja.

takie jest moje skromne zdanie ;)

My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka

Kun 
Znawca
Pedobear

Znaków: 101049
Znaków/post: 106
Wysłany: 24-08-2009, 9:58    

No i to mi się podoba :) masz ode mnie +

kimberek 
Wierny słuchacz

Znaków: 115039
Znaków/post: 228
Wysłany: 25-08-2009, 8:42    

Żeby każdy miał takie podejście.. Powinnaś być dla nich wzorem;)

Odpowiedz do tematu