Dla mnie z zdecydowanie najlepsze z tej trójki jest "Carry me" i gdyby taka wersja znalazła się na "M" to bym nie narzekał:P
Lifeline psuje Jerry swoimi chórkami. W Had Enough denerwuje mnie brzmienie perkusji. Ogólnie to słychać, że nagrywali to w 10 minut i po prostu nie przyłożyli się do tego...
Co do Lifeline to bardziej podobała mi się ta poprzednia wersja akustyczna niż ta co znajduje się na Ep. A Carry me tak jak wcześniej powiedziałam podoba mi się nawet bardziej niż Had Enough, ale nie chciałabym żeby ta wersja pojawiła się na M. :p
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
1. Dlaczego tak wiele zespołów lubi wydawać akustyczne EP-ki na iTunes? IMHO to tylko skok na kasę. Takie ledwo 3 utwory to mogli wrzucić na paparoach.com do działu Download.
2. Nic specjalnego ta EP-ka... "Lifeline" jest nieco lepsze akustycznie, "Had Enough" nieco gorsze, natomiast "Carry Me" nie podoba mi się.
3. No właśnie, po co robić akustyki z pół-akustyków?
4. Wolę starsze EP-ki z iTunes, tak... te z TPS.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum