pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 24-02-2007, 7:03 Najlepszy teledysk Papa Roach
Last Resort... plyta Infest... stare dobre czasy ;P teledysk mi sie podoba, fajnie sie chlopaki ruszaja, tylko strasznie wkurzaja mnie ci ludzie co sa tam pokazywani. co wy o nim myslicie??
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Proponowalabym kolezanko zdecydowac sie czy to ma byc topic o Last Resort czy o najlepszym teledysku. Ewentualnie zmienic odpowiedzi w ankiecie na adekwatne, co do opinii o Last Resort (podoba mi sie/ teledysk jest cudowny/ nie przepadam/ nie mam zdania itp...).
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Wysłany: 25-02-2007, 3:34
a co nie moze byc o tym i o tym ?
Oni mają racje :p Pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. A co do najlepszego klipu to w moim przypadku typ może być tylko jeden: BROKEN HOME.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel
No a ja myślałem żeby na GAWM zagłosować też... ale tylko jedno można wybrać...
Wysłany: 11-03-2007, 8:50
przynajmniej widac kto jakie ma gusta. Ale powiedzmy sobie szczerze... wszystko co zwiazane z papa roach jest jak najbardziej w naszym guscie (w moim tak, mysle ze w waszym tez skoro tutaj piszecie ;P)
co do GAWM... czesto leci na 4fun.tv\rock (gdzie oczywiscie jest moj maksymalny wklad w to ) ale szkoda ze tylko jeden maja na liscie, moim zdaniem powinny byc jeszcze chociaz te najbardziej znane teledyski, np. "scars" czy "last resort"
w tv to co innego niz na kompie, zawsze ma sie swiadomosc ze jednak ktos to oglada oprocz ciebie, a jeszcze jak ktos napisze cos milego na ich temat to sie od razu czlowiekowi cieplej na sercu robi
tu glosowalem na klip a piosenka nie miała różnicy i nie ukrywam - She Loves Me Not świetny teledysk poważnie taki w konkretnym klimacie LHT bardzo mi sie podoba
Wysłany: 13-03-2007, 3:51
i jedyny teledysk gdzie Coby ma prawie blond fryzurke '
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum