Jak to mozliwe ze w tym dziale nie ma jesccze zadnego tematu!! Czuje sie zniesmaczony:P Trzeba to forum jakos rozkrecic:) A wiec... ten temat bedzie o... tekstach piosenek PR... a konkretniej.... o najlepszym tekscie:P
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
BAAI i Last Resor.
Z LHT Decompression Period.
Z GAWM... hmm... Be Free, Blood... Blanket of fear... i nie pamietam dalej... jeszcze Caught Dead i Harder than a coffin nail.
TPS? Nie wiem jeszcze...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 10:49 , w całości zmieniany 1 raz
nie chciałam tworzyć nowego tematu, ale mam tylko małe drobne spostrzeżenie co do jednego wersu w tłumaczeniu "the world around you". Otóż tam gdzie jest "we said this was gonna last forever" powinno być : "powiedzieliśmy, że to będzie trwać wiecznie", a nie "powiedzieliśmy, że był to nasz ostatni raz"
to tyle na razie
a odnośnie najlepszego textu to b. podoba mi się MHIAF, reszcie muszę się bardziej przysłuchać/doczytać ;p
to zaradze coś temu offtopowi pijackiemu
stawiam na beetwen BAAI...
podoba mi się bardzo broken home...
!snakes!, tightrope.... wogóle wiele jest świetnych....
nie da wybrać tego jenego a nwet 3...
_________________ ...z tej choroby nie da się wyleczyć,
więc będziemy dalej z nią żyć
i z tego życia się cieszyć!!!
Nie no to jest niemożliwe... Każda piosenka to zbiór złotych myśli... "Roses on my grave" jest takie... refleksyjne... no ale skoro muszę wybrać tę naj to będzie to "The fire"...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum