Jest już ankieta w której wybieramy najlepszy utwór stworzony w kolaboracji Papa Roach z innym zespołem. Zdziwiłem się bardzo gdy zauważyłem, że nie ma podobnej ankiety dotyczącej coverów (interpretacji) dzieł innych artystów. Tak więc proszę bardzo, wybieramy pomiędzy:
Naked In Front Of The Computer (Faith No More Cover)
Lithium (Nirvana Live Cover)
Sex Type Thing (Stone Temple Pilots Live Cover)
Gentle Art Of Making Enemies (Faith No More Live Cover)
Sweet Emotion (Aerosmith Live Cover)
Cocaine (Queen Of Stone Age Live Cover)
Gouge Away (The Pixies Cover)
Jeśli znacie jeszcze inne interpretacje Papa Roach piszcie, dodam je do ankiety.
Ostatnio zmieniony przez s!n 21-03-2009, 4:44 , w całości zmieniany 3 razy
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
No niestety "Naked In Front Of The Computer" i "Gouge Away" to jedyne covery studyjne. Ja bym chciał by nagrali "Lithium", ale nie pasowałby do żadnej z ich płyt, więc nawet gdyby chcieli to by go nigdzie nie wcisnęli. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Mnie ciekawi "Lithium", taki inny, a jednak gdy leci gdzieś w tle nie odróżniam od oryginału.. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Zagłosowałbym na Lithum (bo lubię wersję Nirvany) ale słyszałem tylko jedno wykonanie tego utworu przez PR i było fatalne (nie licząc zwrotki). O Cocaine to cover? Wydawało mi się, że to jest piosenka stworzona przez Karaluchy...Sweet Emotion nieźle im wyszło więc tu oddaje swój głos. Reszty nie znam.
Teraz mogę edytować ankiety, więc możesz już zagłosować na "Gouge Away"... o ile nie zagłosowałeś wcześniej na coś innego. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum