z okazji nadchodzącego koncertu Ametrii od siebie dorzucę jeszcze trzy oklepane kawałki, ale ciągle mi jakoś pasują może przez ten dyskotekowy klimat no i Selma ładnie śpiewa bo chłopaki już nie bardzo
oto oklepana country wersja Jin & Juice - Snoop Dogg'a w wyk. chłopaków z Gourds i Primusa - jak dla mnie zabawnie wyszło i te wszystkie slangowe h-h zwroty nabierają nowego znaczenia Mi to poczucie humoru pasuje jak najbardziej ale "oridzinal gangsta" chyba nie był by dumny, bo obnażyli jego wioskowatość i debilizm tekstu. A wykrzykiwania "bjacz" + solo na banjo mistrzostwo http://www.youtube.com/wa...feature=related
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Jak mogłem w pierwszym poście nie wspomnieć o coverach "Simple Man" Lynyrd Skynyrd to nie wiem. Akustyczny cover Shinedown to jest poezja (w ogóle Shinedown akustycznie rządzi i dzieli), utrzymany w innym klimacie cover Deftones też jest dużo lepszy od oryginału (choć ten w sumie też jest niczego sobie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum