Mnie nie interesuje do czego zostało wykorzystane, tylko jakie jest, a jest OK... chociaż do najlepszych kawałków PR sporo brakuje. dot.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie podoba mi się co z tą piosenką zrobili, ale przy słuchaniu nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
A w moim rankingu (przynajmniej takim tylko PRowym) Infest nadal prowadzi, a na drugim miejscu jest... chyba LHT, ze względu na SLMN, bo jest jakby ostatnią piosenką w stylu, który mi się naprawdę podoba (ale i tak ma daleeeeeeko do Infesta) ;]
Dla mnie Infest, zaraz potem LHT (to zależy od nastroju, bo klimat na obu płytach jest bardzo różny), potem przerwa i GAWM, a potem... czekam na następny krążek. Że TPS wogóle mi nie odpowiada to tu już chyba wszyscy wiedzą...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
A w moim rankingu LHT już dogonił Infest... potem GAWM, a tuż za nim TPS. Wygląda to mniej więcej tak:
1. Infest, Lovehatetragedy
3. Getting Away With Murder
4. The Paramour Sessions
5. 5 Tracks Deep
6. Let'Em Know
7. Potatoes For Christmas, Old Friends From Young Years
czemu OFFYY tak nisko ? tosz to bardzo kumata płytka !
To nie OFFYY jest nisko tylko PFC wysoko. ;)
BTW: Gdybym brał też pod uwagę aktualne możliwości PR podczas nagrywania każdej z płyt to OFFYY i 5TD znalazłyby się powyżej TPS. Po prostu przy tej ostatniej nie dali z siebie wszystkiego...
Gdybym brał też pod uwagę aktualne możliwości PR podczas nagrywania każdej z płyt to OFFYY i 5TD znalazłyby się powyżej TPS. Po prostu przy tej ostatniej nie dali z siebie wszystkiego...
No i tu masz rację. Chociaż nie wiemy czy to do końca tak jest. może siebardzo starają, ale im nie idzie. Chociaż z drugiej strony czy TPS to zaraz taka porażka? Jest dobrze.
Chociaż z drugiej strony czy TPS to zaraz taka porażka? Jest dobrze. :)
Kilka minut temu naszła mnie taka nieodparta ochota posłuchać sobie TPS... (właśnie TWAY się kończy). To nie może być źle. ;p Coraz bardziej się przekonuję do tej płyty...
jak coś jest słabe to sie to widzi od razu i nie trzeba patrzec przez pryzmat gustów.
a jak komus sie TH podoba to znaczy ze jest wypaczony.
wsio.
Hmm.. ja bym do tego TH dodał jeszcze dłuuugą listę zespołów. :)
Może ulubionej nie mam, ale powiedzmy taki mini ranking. LHT, GAWM - ponieważ od nich zacząłem się poważnie skupiać nad PR. Metamorphosis mi nawet nawet wpada w ucho, zmienili trochę styl ale podoba się.
_________________ I'm one of those - melodramatic fools
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum