No to tu wpisujcie swoje propozycje odnosnie najgorszego tekstu PR:P wiem,wiem - wszystkie sa fajne:P ale wybierzcie ten najgorszy z tych najfajniejszych jak nie umiecie znalesc najgorszego:P
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja tam generalnie uwazam, ze PR nigdy jakimis inteligentnymi i glebokimi tekstami nie rzucalo... a najglupszy to chyba... bedzie To be Loved rowniez...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:26 , w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie, moze nie ma jakiś 'najgorszych' tekstów, żebym miał zastrzeżenia czy coś. POprostu są teksty takie dziwne i nawet śmieszne. Dla mnie taką piosenką jest "Thrown Away".
Nie no nie powiedziałabym, że ta piosenka ma kiepskie słowa. Dla mnie to ogromna dawka optymizmu! "I gotta roll the dice. Never look back and never think twice." A co wy na "GAWM"? Nie jest to zbyt... głębokie. Ugh, sama nie wiem, ciężko powiedzieć...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Wysłany: 25-02-2007, 6:44 I gotta follow my heart no matter how far
No to raczej nie jest pesymistyczne... Najwyraźniej rzeczywiście inaczej zinterpretowaliśmy txt. Dla mnie ta piosenka to zastrzyk energii. Tyle. Peace.
To bardzo proste. Słowa są tym zastrzykiem. Gdy śpiewam "I'll never give in I'll never up I just wanna be loved" no i "I gotta follow my heart..." oraz "Take the past burn it up and let it go. Carry on I'm stronger that you'll ever know. That's the deal you get no respect. You gotta get yours you better watch you f*cking neck" mam ochote wykrzyczeć to loud and proud, aby wszyscy usłyszeli. Rozumiesz? Nie poddam się. Zapomnę o przeszłości, jakakolwiek ona była. I ku przyszłości pójdę silniejsza, z podniesioną głową, słuchając głosu serca. Bo to czego chce - to być kochaną!
Nie jesteś jedyną która tak ten tekst zinterpretowała, cóż można i tak, wszak nikt nikomu nie narzuca jak ma zinterpretować tekst, nawet PR. :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
w końcu to nie matura z języka polskiego - nie ma tu klucza, nie trzeba interpretowac tak, jak sobie to ktoś wymyślił. Każdy rozumie to po swojemu i ja odbieram to właśnie tak.
Nie zgodzę się do końca. ;P To jest po prostu ich interpretacja... każdy może to odebrać inaczej... Coby sam to często powtarza w wywiadach.. :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja coś takiego odnalazłem w Singular Indestructible Droid i Blood Brothers... zupełnie inne spojrzenie na utwór.... :)
moim zdaniem najgorszy tekst jest w I devise my own demise. A jezeli chodzi o TBL kawalek jest niezły ale najbardziej odrzuca <przynajmniej mnie> teledysk do tego kawałka , jest po prostu strasznie słaby:P
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
o sorry w koncu nie dopisalem teraz zauważyłem. wiece twierdze ze ten tekst słaby bo tego typu przemyslenia shaddixa pojawiły sie juz w niejednej piosence . taka powtórka <nie koniecznie z rozrywki>
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum