FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: s!n
02-03-2010, 1:22
Nabijacze postów
Autor Wiadomość
Kowal 
Znawca
... do or die

Znaków: 182107
Znaków/post: 210
Wysłany: 04-03-2007, 11:49    Nabijacze postów

Kto mi wytłumaczy sens istnienia takich tematów jak skojarzenia czy kto tam czego słucha?

Ja jestem za wywaleniem tych tematów w całości to zwykłe nabijanie postow

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 04-03-2007, 1:16    

Skojarzenia mozna by wywalic, to prawda... Ja tam juz nie zagladalam od... nie pamietam kiedy.

A co do drugiego topicu, to fajna sprawa, bo mniej wiecej wiesz czgo sluchaja inni ;] Chociaz tam tez zagladam raz na ruski rok xD

Kowal 
Znawca
... do or die

Wysłany: 04-03-2007, 3:12    

kto co słucha niech pisze w odpowiednich tematach

~Marta 
VIP

Wysłany: 04-03-2007, 3:24    

A w ogole to i tak w tych tematach nie ma wpisow co sekunde, wiec nie sa za bardzo grozne. Mi nie przeszkadzaja... nikt nie naduzywa tego, wiec nie widze jakiejs pilnej potrzeby wywalania tego.

No chyba ze wiekszosc sie za tym opowie, to prosze bardzo

Mi to rybka.

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Znaków: 768666
Znaków/post: 377
Wysłany: 04-03-2007, 4:10    

Według mnie temat zbędny... Ktoś chce wiedzieć czego słucham? Zapraszam na last.fm...

Na razie taki temat nie groźny... ale jakby forum miało 200 aktywnych użytkowników (już niedługo:]) to straszny bajzel by się zrobił! :P

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 04-03-2007, 5:25    

~Mart, ja myślę, że da się pogodzić zarówno tych, którzy uważają że to nabijacze postów, oraz tych którzy po prostu lubią te tematy (są tu tacy?). Przeca co jakiś czas można po rpostu wywalić 20 pierwszych stron pozostawiając ostatnią, tak żeby zabawa mogła być kontynuowana ;)

Kowal 
Znawca
... do or die

Wysłany: 04-03-2007, 6:04    

ja jestem za całkowitym wywaleniem bądź co bądź to nie forum proedukacyjne

Kowal 
Znawca
... do or die

Wysłany: 02-04-2007, 5:49    

ej Marta spookojnie, ten kolor po oczach daje:P

thmc
Sympatyk

Znaków: 73269
Znaków/post: 359
Wysłany: 02-04-2007, 7:05    

ja pindole cenzure sobie zrób...
to jest forum na którym trzeba pisac, jesli nie bedzie off topów to forum upadnie .. proste
przerabiałem to kilka razy i nie chcecie tego, uwierzcie mi ... cieszcie sie tym co macie i nie narzekajcie....

http://www.fotosik.pl/pok...b825b9ab45.html

~Marta 
VIP

Wysłany: 02-04-2007, 8:41    

Pitol sie.
Wiadomo, ze drobny off top ok, ale chodzi mi o posty, ktore nic nie wnosza do temtu i sa to dwa czy trzy slowa, wtracone ot tak sobie.

Akurat Ty nie czytujesz raczej dzialu o Papa Roach, wiec nie wiesz o co chodzi. Podejrzewam, ze nie czytujesz.

Pozatym jezusss, nie rzucam sie na niego i nie chodzi mi tu o zadne postawienie do pionu, coby sie mnie bal i bal mojego gniewu ( ;p ) tylko doraznie pokazana prosba.

thmc
Sympatyk

Wysłany: 02-04-2007, 8:49    

czasem jak mi sie nudzi to czytam ;]
off topy zawsze są, były i będą ;]
byłem modem wiele razy więc wiem jak jest :pp
off topy są czescią forum :)

tu by sie przydał system kar / banów czy czego tam :p ale mikezowi sie nie chce go robić ;d słowne upomnienia nic nie dają :p

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 03-04-2007, 12:19    

Ja powiem tyle, że z moderatorami lepiej się nie sprzeczać. Nie dlatego, że bany dają, nie dlatego, że oni są jacyś więksi ,ale dla świętego porządku na forum. Userzy to chyba we krewi maja już za wroga numer jeden obrać sobie modów i adminów. Make PiS, Not War! - Powiem tyle. :P

A co do instalowania modów itd. to raczej moja zdiałka, ale to nie tak, żę się nie chce tylka są problemy. Przyzanm, że nieprzyjemne jest instalowanie modów bo trzeb zmieniać kod w poszczególnych linijkach plików. Czasem kilkadziesiąt. :| Widze, że jednak bedę musiał spróbować coś z tym zrobić. Bedzie troche wolnego to się pobawie.

thmc
Sympatyk

Wysłany: 03-04-2007, 4:27    

dlatego warto dac php bb by przemo ;p
albo v-bulletin czy inny badziew :p
ale to juz nie moje zmartwienie :ppp

Archon 
Administrator

Wysłany: 03-04-2007, 10:04    

PhpBB by Przemo już próbowałem i chyba jakieś problemy z instalacją pzoa tym nie wiem czy administracja serwera nie zablokuje konta za taki skrypt.Bo jakby nie patrzeć to jest gigant i potrzeba porządnej maszyny, zeby tkai skrypt nie spowalaniał za bardzo serwera.

thmc
Sympatyk

Wysłany: 03-04-2007, 11:30    

nie ma takiej opcji żeby zablokowali ... nie zajmuje wcale duzo wiecej miejsca i nie generuje zbyt wiele danych ;]
miałem ten skrypt swego czasu na swojej stronie i działało super ;]
z tego co wiem to v-bulletin jest jeszcze lepszy :) ale to juz jest bardziej zaawansowane rozwiązanie i czasami komercyjne ;]

php bb mod, by przemo byłby niezłym rozwiązaniem, ale tylko jesli można go wgrac na serwer.. bo jesli ma sprawiac problemy to lepiej pomęczyc sie z tym, a w między czasie wymyslic cos lepszego ;]

Archon 
Administrator

Wysłany: 08-04-2007, 11:58    

No troche racji jednak ma. Przekonał mnie chociażby tym, że odświeża stare tematy. To się ceni jednak. Na sprawę patrze obiektwnie i co do pisania bezsennsowych postó to i Mart ma trochę racji. Gall czzasem piszętakie jakby dygresje. Mozę Offtopic to zbyt mocne słowo, czasem lekkie odejście do tematu nei jest złe. Ale niech user przemyśli to cenne upomnienie. To nikomu nie zaszkodzi a trud moderatorki nie pójdzie na marne.

Nie róbmy aferty. Jest dobrze. :P

Kowal 
Znawca
... do or die

Wysłany: 09-04-2007, 2:54    

raz ma racje, dwa czy Marta ustalała z szefami swój zamiar nadania publicznej nagany?

czyn owy na pewno nie był miły takie rzeczy jak Marto mówisz zalatwia sie na privie a nie nam tu publicznie zawstydzasz i mu grozisz:P

Było ałc powinno być i łup

~Marta 
VIP

Wysłany: 10-04-2007, 5:48    

Boze, przeciez mi nie chodzi o to, zebys sie nie odzywal w ogole na forum i zebys nie odswiezal starych tematow, tylko o to zebys nie pisal postow, ktore NAPRAWDE NIC nie wnosza do watku...

Proszę, z tematu o tym, czy chcielibscmy, by PR powrocilo do starych czasow

Chociaz dokladnie w poscie wyzej napisalam:

Panie Administratorze, uprasza się o nie off topowanie, a o nie prowokowanie do odpisywania nie na temat - merci.

To sa te najswiezsze, przy ktorych napisalam prosby ;p

Co do tego czy skonsultowalam sie administratorami... gdybym w kazdej sprawie miala sie z nimi konsultowac to dotad nie usunelabym zadnego offtopa. Jesli chcecie to ja naprawde moge nic nie robic, moge nie prosic o zaprzestanie robienia offtopa, tylko ze potem Kowal znowu bedziesz pisal : 'A gdzie Pani Moderator... bla bla bla'.
Pozatym wydaje mi sie, ze udzielanie ostrzezen nie musi byc konsultowane z adminami, natomiast banowanie tak. A zacznijmy od tego, ze nie wiem czemu to tak przezywacie skoro nie ma tym forum mozliwosci dawania ostrzezen, a ja nie mam mozliwosci zbanowania uzytkownika.
A napisalam to publicznie, dlatego, ze moje prosby w postach byly permanentnie ignorowane.

~Marta 
VIP

Wysłany: 11-04-2007, 4:56    

Wiesz no... OF nie szkodzi, ale mozesz sie powstrzymac przed pisaniem postow : 'ok' i tym podobnych ;p

I happy ;d i nie ciagnijmy juz tego tematu [;

Seba.metal 
Sympatyk
!!!

Znaków: 71203
Znaków/post: 295
Wysłany: 03-05-2007, 9:21    Re: Nabijacze postów

Kowal napisał/a:
Kto mi wytłumaczy sens istnienia takich tematów jak skojarzenia czy kto tam czego słucha?

sin napisał/a:
Według mnie temat zbędny... Ktoś chce wiedzieć czego słucham? Zapraszam na last.fm...

Na razie taki temat nie groźny... ale jakby forum miało 200 aktywnych użytkowników (już niedługo:]) to straszny bajzel by się zrobił! :P

Kowal napisał/a:
ja jestem za całkowitym wywaleniem bądź co bądź to nie forum proedukacyjne

~Mart napisał/a:
A w ogole to i tak w tych tematach nie ma wpisow co sekunde, wiec nie sa
za bardzo grozne. Mi nie przeszkadzaja... nikt nie naduzywa tego, wiec nie widze jakiejs pilnej potrzeby wywalania tego.

No chyba ze wiekszosc sie za tym opowie, to prosze bardzo

Mi to rybka.

Wracam do starej dyskusji...nawet niewiem czy problem jest aktualny ale... :neutral:

Mikez napisał/a:
~Mart, ja myślę, że da się pogodzić zarówno tych, którzy uważają że to nabijacze postów, oraz tych którzy po prostu lubią te tematy (są tu tacy?). Przeca co jakiś czas można po rpostu wywalić 20 pierwszych stron pozostawiając ostatnią, tak żeby zabawa mogła być kontynuowana

Mam chyba lepszy pomysł. "Co teraz słuchasz" można ograniczyć zmieniając go na "co słuchałeś dzisiaj" a temat skojarzania, można by zmienić na "Skojarzenia, (jeden post na dobę) tzn. jeden uzytkownik moze tam napisac jeden post na 24h.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi