Wszyscy jesteśmy z różnych zakątków Polski. Nie wszystkie miasta uda nam się odwiedzić, więc proponuję wirtualny trip po Polsce. Osobiście obiecuję, że zasypię Was filmami promującymi Poznań, ale na początek nowość. Oglądam i oglądam i nie mam dość.
Przejrzałam you tube i powiem Wam, że wszystkie "filmy promujące" Warszawę są maksymalnie beznadziejne Aż mi przykro.
Poznański rzeczywiście jest fajny.
http://www.youtube.com/wa...feature=related - ten dostawał jakieś nagrody podobno, ale mi się nie podoba. Dobrze pokazuje jedynie aspekt kulturalny, bo rzeczywiście w tej kwestii mega dużo się dzieje. Dopóki nie poznałam dziewczyny, która jest przeogromną fanką teatru i szeroko pojętej sztuki nie wiedziałam, że kulturalne życie Warszawy jest aż tak intensywne ;d
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Musze coś miłego powiedzieć o bytomskiej Agorze, choć w samej galerii byłem tylko przelotem i nie wygląda to na razie fajnie, bo większość sklepów jest pozamykana i niektóre schody ruchome nie działają Ale pokaz fajerwerków zorganizowany przez Agorę właśnie, był po prostu fantastyczny. Coś pięknego
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum