Na karcie zwrotu były tylko dwa pola dotyczące stanu technicznego telefonu: uszkodzony i skradziony Brak zaznaczenia jest więc równoznaczny ze stwierdzeniem pełnej sprawności smartfona
~Marta napisał/a:
Jedyne czego mi brakuje z tego telefonu to angry brids
Przecież AB na tym złomie i tak było praktycznie niegrywalne, bo cięło. Akurat gry to nawet na moim Monciaku chodzą lepiej. Na Hułałeju sobie tylko w Unblock Me pograłem, zajebista gierka logiczna.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Przecież Angry Birds jest na pc Gierek z serii "Unblock Me" jest w cholerę w markecie Ale akurat chyba Unblock Me jest najbardziej przejrzyste i najładniejsze moim zdaniem ;p A co do telefonu to mi służył jako hotspot, i dlatego go wziąłem do "testowania"
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Na karcie zwrotu były tylko dwa pola dotyczące stanu technicznego telefonu: uszkodzony i skradziony Brak zaznaczenia jest więc równoznaczny ze stwierdzeniem pełnej sprawności smartfona
Tak? Widocznie przeczytałam tylko "uszkodzony" i resztę sobie dorobiłam po prostu
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Moja siostra go ma. Fajny, tylko ten przycisk do Facebooka wygląda kiczowato.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No już mi się dostało od siostry za to, że próbowałem go zdrapać. Dobrze i szybko się na nim pisze, to najważniejsze.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum