Niestety nie znam wszystkich piosenek PR i mam pytanko czy znacie jakieś utwory prawdziwie metalowe(ciężkie) w wykonaniu PR podobnych np. do S.I.D?
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Hmm... Infest, Last Resort, Broken Home, Dead Cell, Between Angels and Insects, Blood Brothers, Revenge, Snakes, Never Enogh, Legacy, Binge, Thrown Away?
(w sumie najmniej metalowa płyta, ale za to najcięższa :p)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
eee no tego to nawet nie wymieniałem:P Myślę , że te zna
Nigdy nic nie wiadomo. ;)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hmm... Infest, Last Resort, Broken Home, Dead Cell, Between Angels and Insects, Blood Brothers, Revenge, Snakes, Never Enogh, Legacy, Binge, Thrown Away?
Z tych to wszystkie znam :grin:
Dudek-13 napisał/a:
Alive
Też znam...
Archon napisał/a:
Przesłuchaj sobie GAWM i praiwe całe Infest.
To oczywiście prawie wszystkie znam z tych albumów(dokładnie 1 czy 2 nie znam)
Wasteland napisał/a:
Hedake z O.F.F.Y.Y.
Tego nie znam
Wszystkim dziękuję a jeśli komuś się coś jeszcze przypomni to piszcie, z chęcią przeczytam
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Tak? A to ciekawe, bo mi śmierdzi na NIE nu metal.... :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum