Którego? Bo nie wiem czy zgadzasz się ze mną czy z Bardock. ;)
Bardock napisał/a:
Tak, może od razu album będzie spod znaku techno :P ? Wiem co piszę, zobaczycie :P A że dodatki czysto rockowe się trafią, to normalne :cool:
Techno? Hmm... Po tym jak Fear Factory wydali "Fear is the Mindkiller" nic mnie nie zdziwi. :p A tak na serio, nie mam nic przeciwko rockowym dodatkom, wolałbym płytę hard rockową niż tak jak teraz pseudometalową...
Ale (już po raz kolejny to piszę) mam nadzieję, że masz rację i będzie się dało tego słuchać. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
I choć faktycznie zanosi się na powtórkę z TPS to uważam że ostatni krążek mimo tego że trafiał do coraz mniejszej ilości oldskulowych fanów to był dobrze zrobiony - bo pop też przecież można spierdolić no nie ? ;]
Dudek-13 napisał/a:
a no można , można. Ja też będę słuchał ich nowej płyty jaka by nie była...
No nie wiem, ja słabego rocka pokroju Trapt nie będę słuchał.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dudek(no i może ktoś jeszcze) proponował mi przesłuchanie "Caught Dead", lecz niestety szukając nie mogłem znaleźć może Wy wiecie skąd można to pobrać?
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
No i dziękuję za tą nutkę(Caught Dead") jest bardzo fajna. Wpadła mi w ucho :grin:
I'd still miss you, baby
Być może założyciel tego tematu tak uważa ( w co osobiście szczerze wątpię ) , ale dla mnie Papa Roach nawet jak będą grali muzykę klasyczną to będzie zawsze jedno i to samo Papa Roach .
P. S. Temat jak najbardziej do przeniesienia
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
No sorki, że go tu umieściłem, ale nie wiedziałem,gdzie indziej.
I'd still miss you, baby
aa i dorzucił bym do tego jeszcze może Hollywood Whore ( zawsze jak to puszczam to siostra ucieka z domu )
kurde, dobry sposób na wykurzenie siostry z domu :p
u mnie, (nie)stety, cała rodzina jest przyzwyczajona do różnorakiej muzyki dobiegającej z mojego pokoju i wszystko może lecieć o każdej porze dnia. Chociaż ostatnio zareagowano na klubową z growlem lekkim zdziwieniem
Co do tematu...
Change or Die, Into the light z nowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum