Cześć
oj, dawno mnie nie było...to dla tego, że pomieszkuję w Żywcu i nie mam tam neta , ale za to mam tv i oglądałam Mundial Po tym jak Włosi odpadli nie miałam faworyta (nie chcę pisać o grze Włochów, przemilczę) i oglądałam mecze bez stresu zastanawiając się kto jest przystojniejszy Higuain, Ramos czy Navas
Navas w koszulce piłkarskiej wygląda tak jakby miał ją 3 rozmiary za dużą. No i w każdej chwili może się ta chudzina przewrócić podczas mocniejszego podmuchu wiatru.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
W dupie mam takiego mistrzostwa świata, takiej żenady nie widziałem dawno na tak poważnym turnieju.
1. Poziom sportowy - to kto zdobył tytuł za grę w jakim stylu mówi sam za siebie. Ba! Myślałem że gorszego finału niż ten sprzed 4 lat być nie może myliłem się. I nie chodzi mi o "frustru srustru" bo gdyby Holandia wygrała to też bym się średnio cieszył...
2. Sędziowanie - tu chyba nic nie trzeba pisać, w każdym meczu praktycznie kwiatki szły.
3. Mistrzostwa bez dopingu?!?! Ech...
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum