Wysłany: 18-04-2007, 1:41 Mistrzostwa Europy 2012 w Polsce
A więc jednak sen się spełnił Będą ME w Polsce, będą w końcu stadiony na miarę piłki europejskiej i może zaczną w końcu na nas patrzeć jak na kogoś kto potrafi zrobić coś dobrze Do 2012 roku jeszcze dużo czasu ale trzeba przyznać, że organizacja ME w piłce nożnej da naszemu kraju bardzo wiele. Brawa dla tych wszystkich którzy walczyli o ostateczny sukces
świetna wiadomość, nie ukrywam ze serce podskoczyło na wiesc o tym, świetna szansa na wyjście z bagna, budowa nowych stadionów, tylko jedna rzecz mnie martwi ... jaki już będę stary:P
Znaków/post: 336
Wysłany: 19-04-2007, 8:46
fajnie fajnie, w końcu usłyszą o Polsce...
tylko słynny stasdion 10-lecia bedzie zlikwidowany, może nie być straganów już tylko prawdziwy stadion...
ja uważam ze to dobrze, chociaż z drugiej strony duzo ludzi straci pracę. Mają dać im jakieś inne miejsce na swoje stoiska, ale znając naszych rządzących raczej szybko do tego nie dojdzie i ludzie zostaną na lodzie...
dobrze że w końcu rząd ma jakiś cel budowaniu i remontowaniu tych wszystkich dróg, lotnisk itp. - jest termin i miejmy nadzieję że Polska w 2012 roku bedzie mogła godnie gośćić całą Europe. to wszystko na pewno było by zrobione - na 100 %!! ALE... 1 może 5 a może 10 lat później...
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
ja uważam ze to dobrze, chociaż z drugiej strony duzo ludzi straci pracę. Mają dać im jakieś inne miejsce na swoje stoiska, ale znając naszych rządzących raczej szybko do tego nie dojdzie i ludzie zostaną na lodzie...
oj jak szkoda mi tych ludzi którzy od lat okradają rząd sprzedając pirackie płyty podroby ciuchów i top, bardzo ich szkoda, a nie daj Boże starca prace!
Wysłany: 20-04-2007, 2:54
Kowal napisał/a:
oj jak szkoda mi tych ludzi którzy od lat okradają rząd sprzedając pirackie płyty podroby ciuchów i top, bardzo ich szkoda, a nie daj Boże starca prace!
nie wszyscy... tu akurat chodziło o tych bardziej uczciwych.
nieliczni ale naprawde są tam tacy
ale co tam, może po części masz racje, w końcu stadion to stadion a nie targowisko
Ooooj mieszkam w Warszawie i nieraz odwiedzialam to miejsce ;p Od cholery tam kitajcow, ale ich jakos mi nie szkoda, murzynow tez chcoiaz fajni sa (ostatnio jak szlam w takiej troche spodniczce krotkiej ;p to mnie kazdy lapal za reke i chcial wcisnac pare zlotych nike'ow albo innych ochydnych butow ;p). Chociaz starsznie nie podoba mi sie caly ten bazar... ilekroc musze tamtedy przejsc to dostaje goraczki, bo nie przepadam za tym miesjcem.... ;p
Ale pracuja tam rodzice mojej znajomej, no itrudno ich podejrzewac o jakies przekrety, bo sprzedaja tam tylko szaliczki i apaszki jakies, co nie zmienia faktu, ze ladnie sie na tym dorobili ;]
Co do Euro 2012 to ciesze sie i sadze, ze jednak wywiazemy sie z zadania ;] W koncu musimy, bo to naprawde bylby wstyd wrecz na caly swiat.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Pesymizm to już był siany zanim się okazało, że ME2012 mają być w Polsce...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Szczerze to nie sledze tego na bierzaco.. ocenie kto najlepiej sobie poradzil jak bedzie juz gotowy stadion :p
_________________ Metal up your ass!
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Wysłany: 20-07-2007, 3:23
Mi się wydaje, że wywiążemy się z tego zadania.. że dobrze pójdzie i wszyscy będą happy w 2012 roku (co innego będzie ze spłatą, ale to też się dopiero okarze)
Trzeba wierzyć w ten nasz nędzny kraj (a może zbardziej w nędznych rządzących)!
Już powoli zaczynają się remonty, budowy i ja to widzę, wszystko zmierza jak narazie w dobrym kierunku.
Z drugiej strony jakby nie patrząc nie jesteśmy z tym sami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum