Wiecie co ludzie (niektórzy)?! Wstydu nie macie... Ja tu ciężko na tę stronę i forum pracuje, poświęcam czas itp, itd, a Wy macie więcej postów ode mnie?! A od Archona to już nawet nie mówię... Chyba skasuję w skrypcie linijkę odpowiedzialną za wyświetlanie ilości napisanych postów... To taka forma "mundurków" na tym forum (wszystkim równo, każdemu gówno = ukłon w stronę kumpla, Fifi'ego).
Następny zarzut: pozakładajcie wreszcie jakieś fajne tematy, takie po których zobaczeniu pomyślę: "jezu, jaki fajny temat, zaraz coś tu napiszę!". Bo te co są to już są nudne... A mi się nic wymyślać nie chce... Od czego mam Was?!
No i ten tego wracajcie tu każego ranka, popołudnia i wieczora, żeby mi ciepło na sercu było...
Wiem, wiem, to głupi temat, ale taki mam humor jakiś (niekoniecznie dobry) więc sobie go napisałem. Zarzuty tudzież (jak mi się to słówko podoba!) prośby jak najbardziej prawdziwe.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Idz sie przebiegnij, albo napij ;p pomoze Ci ;p
Zreszta jak widze kazdy chyba mial wczoraj zwalony humor, bo widzialam wczoraj ogromna ilosc 'zwalonych humorow'... cos z cisnieniem musialo byc nie tak ;p A ja pozdrawiam z informatyki ;p (z duzoo lepszym humorem niz wczoraj ;])
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:36 , w całości zmieniany 1 raz
Chyba skasuję w skrypcie linijkę odpowiedzialną za wyświetlanie ilości napisanych postów... To taka forma "mundurków" na tym forum...
teraz MTV ;P [Mnie To Wali ) hehe
jak mam coś do napisania to piszę i nie zwracam uwagi na to ile postów mam, czy jestem pod tym względem najlepszy, najgorszy, itp. więc róbta co chceta
ja nie wiem ile mam postów ;d wielkosc postów mnie nie interesuje ;d raczej inna wielkość ;] tudzież , bynajmniej nie związanych z forum ;d (sarkazm z tymi słowami)
noo fakt.. to wciaga starsznie:D jak juz sie jeden kupon postawi i przegra to nastepny zeby wygrac a jak sie wygra to cala za cala kase lub czesc wieksza sie wysyla:D tez tak mialem
PhpBB powinno mieć inny licznik. liczą się napisane znaki we wszystkich postach a nie posty. Bo posty nie pwoiem kogo nie mogą się równać z postami nie pwoiem kogo. Za to każda emotka w poście to - 10 znaków... albo wieej. Co niektórzy spamerzy mieliby pewnie na minusie punkty.
Ja mam zazwyczaj wyłączone emotki w swoich postach. :P
Najlepiej by było gdyby zliczana była średnia ilość znaków na jeden post. Razem z ilością postów użytkownika najlepiej by to oddawało Jego "wartość".
BTW W wolnej chwili mógłbyś napisać mały skrypt który by zliczał takie statystyki, a potem byś nam co jakiś czas przedstawiał wyniki (wstawienie czegoś takiego w każdym poście pod awatarem użytkownika chyba zbyt obciążałoby bazę danych). :P
Archon napisał/a:
Wtedy pewnie nawet nie kojarzyłem usera 'Gallagher'.
Chyba dalej nie kojarzysz. --> gallegher :)
(Też czasem wydaje mi się, że tam jest "a"... :/)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
(wstawienie czegoś takiego w każdym poście pod awatarem użytkownika chyba zbyt obciążałoby bazę danych).
Wiesz... gdyby się jakiegoś crona odpaliło, który raz na dzień by zliczał i zapisywał do bazy a nie liczył przy każdym wywołaniu strony z forum (bo prawie na każdej musiałoby sie to wyświetlać, chyba, że ktoś malo piszę) to nie powinno obciążyć serwa.
sin napisał/a:
Chyba dalej nie kojarzysz. --> gallegher
(Też czasem wydaje mi się, że tam jest "a"... :/)
Ooo wielki Gallu wybacz mi. No mi też sie zdawał kiedys, że przez 'a' i teraz ciągle jak piszę to myśle o tym, żeby przez 'e' pisać, no ale nie wiem czemu teraz tak napisałem. :smile:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum