Cześć, jestem tu nowy, trafiłem przypadkiem przez taką inną stronę, nie pamiętam adresu dokładnie, hmm, nawet nie pamiętam o czym była, może o rowerach. No ale mniejsza z tym. No więc jestem Michał, uczę się jeszcze, pilnie, jestem prymusem (sic!), mam same 5-tki, zwłaszcza z j. niemieckiego, lubię chemię, fizykę jądrową, interesuje mnie recykling i segregacja odpadków w Ameryce Łacińskiej, w przyszłości chciałbym zostać ministrem edukacji narodowej. Słucham najczęscięj radia Marysia, Papa Roach zainteresowałem się w zeszłym tygodniu, gdy usłyszałem 5-sekundowe intro koncertowe. Mam nadzieję, że mnie polubicie, bo będę tu często wpadał.
||
||
\/
Dobra, to były żarty :p
A tak na poważnie, to macie (kopiuj wklej + mały edit z działu "o autorze" (czyli o mnie) z paparoach.xt.pl:
||
||
\/
Imię: Michał
Rocznik: '88
Ulubione zespoły: Coma, Papa Roach, Trivium, Evanescence, Linkin Park
Ulubiony utwór: za dużo ich jest, żeby wymieniać
Ulubiony album: patrz wyżej
Inne zespoły, których słucham: Hurt, Cold, Guano Apes, SOAD, 3DG, Staind, Adema, Exilia, Whitin Temptations, Red itp
Inne strony: na dzień dzisiejszy - brak
Hobby: komputery, sport, muzyka i inne takie niekoniecznie podobne
Ulubiony kolor: czarny, czerwony
Ulubione filmy: Siedem, Gra, Requiem dla snu, Doonie Darko
Ulubiony aktor: Edward Norton
Ulubiona aktorka: Charlize Theron, Jennifer Conelly, Keira Knightley
Ulubiona gra komputerowa: Mafia, Champioship Manager 03/04 tudzież Football Manager 2006, Pro Evolution Soccer (wszystkie części).
Chcecie wiedzieć coś jeszcze? :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ostatnio zmieniony przez Mikez 12-10-2006, 9:30 , w całości zmieniany 1 raz
Odkad forum jest to na stronie ani razu nie bylam ;p
Haa... wiedziałęm, żeby zrobić domene forum.paparoach.pl przynajmniej ludzie bezpośrednio na forum mogą wchdozić a nie przez strone, ale nie iwem czy to zaraz takie dobre jest. Tak przynajmniej na liczniku coś nabijali. No chyba, ze ktoś odrazu ten cąły adres wpisywał jak jeszcze subdomeny nie było.
podobno weksle załatwia ... i prowizji nie pobiera ;d
a tak powaznie to Mikuś dostanie w piątek na WuEfie :pp
no i mikez to pilny uczeń i wogóle , tak jak ja kocha fizyke , ale ja wole optyke , chemie organiczną no i dodatkowo kocham wędkować ...
i tak to ja jestem lepszy w PEsa :p i to , że mnie pokonałes kilka razy wiecej o niczym nie mówi ;d poprostu mikez to super admin , super man ;d ale abstynent ;] to jego jedyna wada ;d no i troche skrzypi i trzeszczy ale to sie da naprawic ;d;d troche śrubek dokręcić ;d
PS. wiedzieliscie ,że mikez to komputer i on naprawde nie żyje ? bo jaki człowiek zrobiłby taką fajną strone ;d
mam talent to rozbrajania ludzi ;d;d;d ale to jest prawda... przeciez mikez nie jest człowiekiem .. to program komputerowy o nazwie MIK es który nie pije , nie pali i wogóle ;d no jaki człowiek może tak życ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum