Dość dawno dołączyłem, ale nie chce w tyle pozostawać
Mam na imię Kacper, moje Hobby to skateboarding, koszykówka i słuchanie Nu-Metalu X)
Jestem fanem Slipknota, Linkin Park, właśnie Papa Roach, KoRna, Limp Bizkit, Metallici i Mushroomhead, czyli ogólnie słucham crossoveru. Mam konto na LPzion-ie i tu.
Mieszkam w Ełku i mam działke w tego pięknego miasta okolicach, z której teraz pisze
Choć mam tylko 12 lat to już mam mutacje głosu i straszszsznie łatwo mnie pomylić z piętnastolatkiem.
Chodze do 6 klasy i niedługo kończe 13 lat,a teraz mam ferie i sie śmieję z mojego brata z Warszawy który już brodzi w śniegu idąc do szkoły
PR słucham od prawie 3 lat, poznałem ten zespół pół roku po Linkin Park, który był pierwszym hardrockowym zespołem który mi sie spodobał. Ludzie dziwią się że aż w tak młodym wieku zacząłem słuchać rocka, ale kij.
Siema
P.S - Nie cierpie też ludzi którzy cytują post wyżej, zwłaszcza kiedy jest super krótki, pozdrawiam
_________________ Cut my life into pieces, this is my Last Resort!
Wyobraź sobie, że zdobywasz po raz pierwszy Mount Everest, a pierwsza rzecz którą na szczycie zobaczysz
to gówno
PR słucham od prawie 3 lat, poznałem ten zespół pół roku po Linkin Park, który był pierwszym hardrockowym zespołem który mi sie spodobał. Ludzie dziwią się że aż w tak młodym wieku zacząłem słuchać rocka, ale kij.
też się dziwię, ale kij bo w słuszną stronę zmierza "kwiat młodzieży polskiej" aż sobie spróbowałem przypomnieć czego słuchałem jak miałem 9 lat i obawiam się, że to były Fasolki...
Witam
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Ale ciekawe w sumie jest to, że ja ponad dekadę temu się przerzucałem ze "Smerfnych hitów" na normalną muzykę, a zczynałem tak samo - od LP i Papa Roach (choć zakładam, że kolega w pierwszej kolejności poznał raczej nowe wydawnictwa tych kapel) A to znaczy mniej więcej tyle, że jeszcze dziesięc lat Meteal i zaczniesz słuchać Julii Marcell i Brodki
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum