• Broke Down, Beat Down
• Carry Me
• Change Or Die
• Had Enough
• Hollywood Whore
• I Almost Told You That I Loved You
• Into The Light
• Lifeline (Hanging On)
• March Out Of The Darkness
• Metamorphosis
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
• Broke Down, Beat Down
• Carry Me
• Change Or Die
• Had Enough
• Hanging On
• I Almost Told You That I Loved You
• Into The Light
• March Out Of The Darkness
• Metamorphosis
W tytule nr 1 czuje ten ostry p-roachowy bauns ... :p
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
• Change Or Die - Prawie jak "Do Or Die"
• Had Enough - Prawie jak "Never Enough"
to znaczy ze to bedzie takie polaczenie albumow !
a tak na powaznie to juz wszyscy wystarczajaco ponarzekali na ten nowy, jeszcze nie wydany album (wiem,wiem pierwsze piosenki nie powiewaja optymizmem). Ale chcialbym zauwazyc ze na kazdym albumie znajdziemy kilka dobrych piosenek ! PRAWDA !?
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Hollywood Whore... or Hollywood War... albo coś załkiem innego to znaczy... wydaje mi sie ale że Hollzwood Whore, bo... niewiem.. jakoś najlepiej pasuje
Myślę , że pod względem imagu najmniej zmienia się Jerry. Bo on najmniej przeskakuje np ze stylów ubierania się bo jak np Tobin nosił kiedyś bardzo szerokie spodnie teraz biega w rurkach. Jedyna drastyczna zmiana to dlugość włosów Jerrego. Nie nosi też takiej ilości tapety na twarzy
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
o Boze... Coby wyglada... brak mi slow. Emo w najczystszej postaci. Co on ze soba do cholery zrobil. Czy nie moze wygladac zwyczajnie, tak jak podczas promocji Infestu.
ehhh... Gdzie sie podział mój dawny Papa Roach
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum