Dobra mądrale, to powiedzcie mi co to za utwory...
sin napisał/a:
Potwierdzone tytuły robocze:
• Broke Down, Beat Down
• Carry Me
• Change Or Die
• Had Enough
• Hanging On
• I Almost Told You That I Loved You
• Into The Light
• March Out Of The Darkness
• Metamorphosis
Hanging On > Lifeline
Metamorphosis > ?
Broke Down, Beat Down > ?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ale "Into the Light" już jest tam na liście roboczych, więc to nie będzie to. Może "Live This Down"? No i dlaczego akurat "Nights of Love"? Mnie osobiście brakuje na tej płycie takiego utworu "tytułowego" będącego podsumowaniem płyty. "Infest" coś takiego ma, "lovehatetragedy" i "Getting Away With Murder" też mają, a na "The Paramour Sessions" tę funkcję spełnia "...To Be Loved". Mam wrażenie, że utwór o tytule roboczym "Metamorphosis" w ogóle nie pojawił się na płycie.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Z tym Carry Me to musi być ciężkie przeżycie ... Przejście między 2 i 3 faktycznie jest fajne , ale totalnie nie podoba mi się zakończenie lifeline , jak tak sobie słucham całej płyty , strasznie mnie denerwuje .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum