Wysłany: 03-09-2009, 4:35 [MegaUpload] Mtv Cribs @ Papa Roach
Szukałem i nie znalazłem tegoż video na waszym forum tak więc zamieszczę, dość stare ale warto zobaczyć Chodzi oczywiście o słynną serię cribs na kanale MTV, tym razem odwiedzają mieszkanie Jacoby'ego Shaddixa
Widziałam daawno temu.... i nawet jeszcze wtedy nie wiedziałam, że to ktoś sławny... A spoko... Jak to ostatnio obejrzałam to mi coś zaświtało po tych świeczkach w łazience
_________________ I Can't Be Your Angel When I'm Living Like A Devil....
Can't Be Your Lover When I'm Living Like A Rebel
Ale wiecie co mi się najbardziej podobało w całym tym video? Zlinczujecie mnie za to... moment w którym Coby pokazywał złotą płytę z UK i w tle puścili "Epic" Faith No More... uwielbiam ten motyw, ale i tak najlepszy jest w wykonaniu Atreyu na "Lead Sails Paper Anchor" (Untitled Bonus Track).
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Fajna zabawa była z tymi napisami, ale podziwiam ludzi którzy tłumaczą charytatywnie ścieżki dialogowe do dwugodzinnych filmów i jeszcze robią synchro, a wszystko w tempie odrzutowca...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
w tle puścili "Epic" Faith No More... uwielbiam ten motyw, ale i tak najlepszy jest w wykonaniu Atreyu na "Lead Sails Paper Anchor" (Untitled Bonus Track).
słyszałem ten cover - trochę lichy, może w Licheniu nagrywany;) mam nadzieję, że nie sugerujesz, że lepszy od oryginału
Wstyd normalnie, wstyd. To tam chyba jest od dwóch albo trzech lat, z robionymi w pocie czoła napisami PL... Jaki wstyd...
Btw plik jest na RapidShare i do tego czasu nie wygasł! A ja tego nie pilnowałem, co oznacza tyle, że ciągle ktoś to ściąga
me lica płoną ze wstydu, mikez.
lecz choćbym chciała, me oczy nie ujrzą wnętrza, ani nawet zewnętrza domu shaddixa, gdyż na rapidzie jakoś od roku mi pisze, że już ściągam jakiś plik, co jest, notabene, największym oszczerstwem!
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
lecz choćbym chciała, me oczy nie ujrzą wnętrza, ani nawet zewnętrza domu shaddixa, gdyż na rapidzie jakoś od roku mi pisze, że już ściągam jakiś plik, co jest, notabene, największym oszczerstwem!
Pewnie masz wewnętrzne IP i cała siec ściąga na jedno konto. Ja bym za coś takiego nie płacił :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Pobrałeś ten plik ze strony tylko po to by wrzucić na MegaUpload i podlinkować na forum?
Hehe teraz tak to może wyglądać ale prawda jest taka, że póki Mikez nie przypomniał o dostępności tego video na stronie, nie wiedziałem o tym bo video to ściągałem z innego źródła a podlinkowałem na forum bo nie znalazłem czegoś takiego w żadnym z tematów :p
_________________ The heart, the soul, the life, the passion!
Nie pamiętam już kiedy i skąd dokładnie to ściągałem, wiem tylko, że było to dość dawno i z jakiegoś forum muzycznego (ktoś zamieścił link do owego video) a w plikach niczego nie zmieniałem.
_________________ The heart, the soul, the life, the passion!
nie wiedziałem o tym bo video to ściągałem z innego źródła
To powiedz mi tylko czy z napisów nie była przypadkiem usunięta stopka autorska? A jesli była to koniecznie przypomnij sobie, skąd je ściągnąłeś :p
Nie była usunięta. W napisach jako autorzy są wymienieni Gallegher i Mikez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum