Matury jakoś poszły. Udało się wszystko zdać i dostać na studia, które sobie obrałem Teraz siedzę na Elektronice i Telekomunikacji na AGH w Krakowie. Niestety mało dziewczyn na roku, ale za to dużo imprez i materiału. I mimo, iż jestem na ścisłym kierunku, to mam przedmiot humanistyczny (wiedza o nauce), z jakimś starym człowiekiem wyglądającym jak kulfon, z którego będę mieć kolosy i egzamin końcowy. Pięknie.
_________________ "I'm falling in my dream I finally hit the ground, because I, I can't keep my mind from going into dark places..."
Teraz siedzę na Elektronice i Telekomunikacji na AGH
Rok studiowałem EiT na PG, po czym zrezygnowałem. Kierunek jest bardzo dobry i bardzo przyszłościowy, ale niestety nie jest to to czym chciałbym się zajmować. Jeśli naprawdę Cię to interesuje i chcesz się zajmować elektroniką to dobrze widzę twoją przyszłość.
zuggor napisał/a:
I mimo, iż jestem na ścisłym kierunku, to mam przedmiot humanistyczny (wiedza o nauce)
U mnie taki przedmiot nazywał się "Humanistyka dla inżynierów". Nawet fajne... mieliśmy to podzielone na kilka bloków takich jak psychologia, socjologia, prawo i etyka (z filozofią chyba czy jakoś tak). Ale żadnego zaliczenia nie było. To znaczy zaliczenie na podstawie obecności na ćwiczeniach, no i na wykładzie czasem ktoś listę puścił.
To chyba pod względem rozpiętości zakresu wiedzy nic nie przebije mojego kierunku ;p Od socjologii i prawa żywnościowego, do ekonomii, zarządzania i organizacji przedsiębiorstw, gospodarki żywnościowej, po wszystkie rodzaje chemii (procz fizycznej bogu dzięki), matmę, fizykę, biologię, anatomię, fizjologię, mikrobiologię, biochemię, maszynoznawstwo, marketing, technologie fermentacji alkoholowej, ... hahaaa. Yeah. A teraz czeka mnie zapierdol życia.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
mi jak narazie się moje studia podobają, zapierdolu jako takiego nie mam, no, może wyłączając zakuwanie miliardów słówek zarówno z francaisa jak i z portugalskiego
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum