Wiem, że juzbyła, ale zawsze mozna oniej podyskutować.
Ja pisałem w tym roku. Dużo czasu mnie to pochłonęło co było widać przez zajebiste działanie forum.
Pisałem z Polaka, Angola i Matmy. Wszystko na podstawie. Troche żałuję, że nie wziąłem sobi nic na rozszerz, no ale taka hujowa szkoła i w ogóle jakoś nie pomyślałem. Mogłem wziąć fize albo infe. Najchętniej to bym matme pisał na dwóch poziomach - podstawa i roszerz, ale nie da się tak.
Z Polaka dziwny była była ta praca z tekstem a w drugeij części temat mi podpasował. Oczywiscie pisałem o wierszach Mickiewicza i Tetmajera. No, czyli z polaka nie bedize tragicznie.
Na angolu zjebane słuchanie było. W ogóle nie rozumiałem tych ludzi. Zobaczymy.
Z matmy też miałem pecha bo dosrali jakimś ostrosłupem prawidłowym trójkątnym (blee, nie lubie takich), czyli nie mam jednego zadania za 5pkt. 5pkt = 10%. Oceniłem się tak dosć stro to sobie naliczyłem 68%.
Ja z kolei polski rozszerzony chyba zawaliłam bo był beeeeeeznadziejny... ale z ustnego już miałam 20/20 Historię napisałam na ok 70%, niemiecki na jakieś 90% powinno się udać... ustny niemiecki - 19/20 ... ogólnie nie było tragicznie... Teraz tylko czekam na wyniki
_________________ "everyone can take drugs, everyone can fuck women, everyone can throw a television out of the window. It´s not hard to do, but if you try to write a song like this, then you'll become a rockstar. Its all about the music"
_________________ "everyone can take drugs, everyone can fuck women, everyone can throw a television out of the window. It´s not hard to do, but if you try to write a song like this, then you'll become a rockstar. Its all about the music"
No nieźle, nieźle. Ponad 90% niegdy się nie unosiłem. Za to polakiem się nie popisałeś. Eh... te matury nic nie sprawdzają a ustne to juz w ogóle... ostatnia pozostałość komunizmu.
Mikez napisał/a:
Teraz będziecie mieli jeszcze trudniejsze co pół roku
Też tak uważam. Przykre troche jak na moje. Z polaka mi temat podpasował ,ale akurat na polaku najmniej mi zależy. A z matmy z kolei nie miałęm szczęścia.
Tak zabawnie , ale tylko do czasu ... bo mundurki już są co prawda u mnie w gim są tylko wprowadzone nikt ich nie nosi Cholera wie co by jeszcze wymyślił
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Ale ja się włóczę po tym gimnazjum dopiero 1 rok:/
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum