Zapraszam do pisania swoich opinii o maturze z poszczególnych przedmiotów
Zaczynamy już jutro tradycyjnie językiem polskim Mam nadzieję, że na podstawie będzie coś z literatury współczesnej, XX-lecia albo młodej Polski, w przeciwnym razie zginę
"Pani Bovary" i "Republika marzeń" - robi wrażenie, nie...? A jak mi poszło to się okaże... Ja tam szczerze mówiąc tak na ten temat nie narzekam, pożyjemy, zobaczymy...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
ja tez o dziadach ...
czytanko dosyc trudne... tu licze na około 15 pkt.. - 3 + 1 .. w tym przedziale ...
a rozprawka całkiem niezle na mój gust... zobacze z kluczem ;]
ale zdać chyba zdam ;] hehe
Ja oczywiście też Chociaż to szczegół, że do tej pory nie wiem jak się matka Elżbiety nazywała hehe i za każdym razem jak porównywałem ją z matką Baryki to pisałem: matka Elżbiety, jej matka, itp. hehe
Ja miałem dokładnie to samo:D Zresztą nie znam osoby, która by wiedziała Ja pisałem Matka, kobieta, jego/jej matka. Chciałem czasem wrzucić 'rodzicielka' ale stwierdziłem, że to byłoby przypałowe:D
dobrze by było niestety nie mam żadnego wujka, dziadka, itp. w OKE
ale skoro WOS, to polityka, więc spodziewaj się czegoś w stylu:
w którym roku Wasz kochany Roman G. został Ministrem Edukacji albo Który z pomysłów Romana podoba ci się najbardziej hehe
U mnie angol wyglądał mniej więcej tak(a pisałem rozsz):
-Z arkusza I mam jakieś 2-2,5 pkt/5. Co do rozprawki to marzę o 10... Jak dostanę 10 będę zadowolony
-Z arkusza II mam jakieś 17pkt/27. Nienajlepiej ale zdane.
Jak na razie razem mam ok 20 pkt czyli 40%. Jakby wpadło mi 10pkt z rozprawki to mam 60%... Modlę się o taki wynik... A jutro ładnie na wosie dostanę po rajtuzach
No to chwalcie się WOSem... Ja powiem tak, nie było to raczej jakieś trudne itp, ale już wiem że zrobiłem kilka głupich błędów i jestem trochę wściekły, bo to raczej podstawy były... Wszystko będzie zależeć od pracy, wynik prawdopodobnie zły nie będzie, ale też mogło być lepiej... No cóż, jak to się mówi zawsze trzeba mieć jeszcze troche szczęścia...
PS. Nie ma jeszcze klucza odpowiedzi w necie...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum