Ja tam na bank zdaję angielski - 11 lat się uczę ;p
francuskiego 3 lata się uczyłam i nic nie umiem, więc nie dziwię się, że nie chciałeś po tak krótkim okresie nauki zdawać to ;p
A jakoś nie sądzę żebym z rosyjskim przez 3 lata (w sumie to przez 2 jeszcze ;p) zrobiła tyle, co przez 11 lat z angielskiego, więc wybór jest prosty ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ej, gdzie Wy się w ogóle na studia podostawaliście?
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, kierunek prawo, zaocznie, nie udało mi sie dostać na dzienne ale mam nadzieje ze jak będę miał średnia 3.9 to może sie uda, będzie bardzo ciężko bo jednocześnie mam staż w urzędzie skarobwym
Uniwersytet Śląski, Wydział Nauk Społecznych, kierunek Politologia. Udało mi się dostać na dzienne, dokładnie tam gdzie chciałem więc jestem bardzo happy. Wprawdzie był moment niepewności, bo początkowo byłem na rezerwie, ale jeszcze przed urlopem dostałem zmienioną decyzję więc miałem spokojne wakacje
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No ja się dostałem na zarządzanie i na politologię(pozdro Mikez:D). Wszystko w ramach Uniwersytetu Śląskiego i wszystko dzienne;] Zdecydowałem się w końcu na zarządzanie, bo stwierdziłem, że potem jest większa szansa na załapanie dobrej roboty. Czy zrobiłem dobrze? Czas pokaże...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum