Nie wiem czy jest sens tego tematu, na forum jest nas raptem ze 4 osoby, z czego Ty zdaje się jedziesz innym środkiem transportu.
Ja i Mailooo jedziemy pociągiem z rańca. A skoro jedziemy czym innym i o innych porach to najwcześniej mamy szanse się spotkać w empiku a i to pewnie będzie utrudnione ze względu na tłum, chyba że się konkretnie ustawimy.
kurcze, szkoda że nas z lubelskiej ziemi tak mało jedzie, melon porządny by był w pociągu jakby nas było więcej (:
kimberek, kupujemy browary na drogę?
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
No zobaczymy jeszcze, bo taki jeden koleżka mnie tu na forum zapytywał z Lublina, chyba w 4 osoby jadą więc być może w pociągu będziemy mieć większe towarzystwo.
Mailooo napisał/a:
kimberek, kupujemy browary na drogę?
Jakiegoś bruderszafta wypić trzeba będzie, a z rana ja się na nic mocniejszego jak piwo nie piszę więc może być
Spoko, chcialem sie tylko zorientowac, bo w gaszczu postow ciezko wylapac niektore informacje.
Ja PRAWDOPODOBNIE jade innym srodkiem transportu. Ode mnie beda jeszcze 2 osoby, ktore informuje o wszystkich akcjach.
Wiem tez ze jakies dzieci, w sensie kolezanki mojej mlodszej siostry, tez jada ale ich nie znam.
Wy tu siedzicie dluzej i bardziej znacie ludzi, wiec fajnie by bylo jakbysmy zalapali jakis kontakt bo wtedy przynajmniej jakis bardziej bliski lacznik by byl z reszta forum.
Łącznika w jakim sensie?
Ale jakby co to nie widzę problemu, żebyśmy się jakoś tam w tym empiku czy pod nim odnaleźli bo pewnie wcześniej to nijak nie da rady.
Znaków/post: 445
Wysłany: 24-09-2009, 11:09
Ja pochodzę z lubelskiego, a konkretnie ze starego zamojskiego więc możecie mnie liczyć jako swojego co by było Was (nas;) więcej
_________________ We've sold our souls to rock'n'roll
Hail Hail rock'n'roll
They won't let us into heaven
We'we done all the sins of seven
The good, the bad, baby better like it
The party's started & it's better when you're dead
Baby where's your head ?
łącznika w tym sensie, ze jestes tu dluzej i znasz reszte ludzi z forum a ja nie zdazylem poznac i w tym sensie.. takie medium poznawcze pomiedzy mna i reszta ludu z forum ;p bo ja nawet Waszych imion nie znam ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum